למי שיודעת?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן,

רציתי לשאול כמה זמן לאחר לידה אם לא חוזרים לעבודה אפשר לחתום אבטלה?? זאת אומרת למשך כמה זמן חותמים אבטלה? איך הולך כל העניין הזה לאחר לידה.??

שלומית
3 תגובות
עמוד 1
  • זה תלוי אם לא חזרת והתפטרת אז את חותמת ואת מתחילה לקבל כסף רק אחרי חודש או חודשיים לא זוכרת ואם פיטרו אותך אז את ישר יכולה להתחיל לחתום ולקבל את הכסף חשוב גם הגיל אם את פחות מ27 אז מקבלים ל3 חודשים אבטלה ואם את מעל אז חצי שנה
    בכל אופן יש פרטים באתר של ביטוח לאומי

[בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר
  • אני מעל 27, הייתי לפני שבועיים 28....

ואני עובדת ברצף כבר 3 שנים....

אני פשוט לא מצליחה למצוא באתר את כל הפרטים בנושא הזה....

שלומית
  • אם את מתפטרת מהעבודה על מנת לטפל בילד שלך (את צריכה לפרט את הסיבה הזו) אז מגיע לך כמובן פיצויי פיטורין במיידית גם אם לא פוטרת..
    ומיד לאחר שההתפטרות נכנסה לתוקף את ניגשת ללשכת התעסוקה..פותחת אצל הפקיד כרטיס ומתחילה לחתום אבטלה.
    במקביל באותו הזמן את מגישה טפסים ל"בקשת דמי אבטלה" לסניף ביטוח לאומי ומהרגע שחתמת בלשכת אבטלה לראשונה אצל הפקיד את סופרת 90 יום ורק אז את תתחילי לקבל כסף..אז דהיינו 3 חודשים.
    את מעל 28 אז תקבלי חצי שנה 75 אחוז מהמשכורת שלך
    כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה