בעיית גמילה - בבקשה רעיון או עצה, אני כבר מיואשת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הנסיך כבר כמעט בן 3 (יומולדת בפורים) ועדיין מסרב לעשות באסלה, גם קקי וגם פיפי. הוא לא מסכים אפילו לשבת, ואני מרגישה שכלום לא עוזר.
    ניסיתי הכל- קלטת "בלי חיתולים", מתנות (אופניים שחיכו לו, רכבת, בלונים, פליימוביל ומה לא?), ישבנון חדש, סיר חדש, רופא, הכל...
    כשאני שואלת אותו אם הוא רוצה הוא אומר "לא!!" ומסרב בכל תוקף. אפילו רק לשבת.
    בגן הוא הכי גדול ואין עדיין אף ילד גמול, ואני מרגישה שזה משהו שמאוד מעכב. דיברתי עם הגננת אבל אצלה המדיניות היא ש"זה יקרה לבד"...
    ומה אם זה לא קורה לבד????????
    אני מרגישה שמחינת הנושא הזה הוא כבר "נעול" מולנו בהחלטה הסרבנית שלו, ובאמת כבר כלום לא יעזור.
    הרופא דווקא לא תמך בהתערבות של איש מקצוע,
    כי הוא אומר שהסירוב נובע לדעתו בעיקר בגלל הלידה והאחות החדשה,
    ושפשוט צריך לחכות...

אבל עד מתי? בסוף אישתו תצטרך לגמול אותו
6 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי מציעה לך לעזוב אותו ולא לדבר על הנושא בכלל במשך חודש-עד ליומולדת שלו בינתיים הוא ישכח מזה ויראה שאת כבר לא לחוצה שהוא יגמל.
    זו דרך שלו לקבל תשומת לב ממך.
    ואז ביומולדת את יכולה לומר לו שהיום הוא ילד גדול וגם אז לא ללחוץ עליו רק להראות לו אחרים שיושבים על האסלה..ואז זה יבוא ממנו כי ברגע שאת לוחצת הוא מפתח אנטי וכלום לא יעזור לך.בהצלחה

• בדיוק מה שא-נ-ג-ל כתבה לך.
    לרדת ממנו לחודש ולא לדבר על כך ב-כ-ל-ל!!!
    אחרי חודש לנסות שוב אבל הכי חשוב בלי להראות לו שאת לחוצה על זה.
  • לדעתי ככל שהלחץ סביבו גדל הוא מתבצר בעמדתו.
    עזבי אותו.
    אל תציעי פרסים ואל תשכנעי.
    תעזבי את זה גם את.
    זו דרכו שתתרכזי בו.
    אל תתייחסי לנושא,
    ואם הוא מתייחס לנושא תגידי לו-
    אני מבינה שאתה לא מוכן, כשתהיה מוכן
    אתה מוזמן לעשות בסיר/אסלה וכו'.

את תראי שככל שתשחררי הוא ייגמל יותר מהר!
    בהצלחה!

[./]
  • מניסיוני - תני לו את הזמן.
    הלחץ שלך לא מועיל לו וגורם לו להיות אנטי לחלוטין.
    מה יקרה אם הוא יהיה עוד כמה חוד' - עד לאביב או לקיץ עם טיטול?

שום איש מקצוע שמכבד את עצמו לא יקח על עצמו ילד למטרת גמילה רגע לפני בוא אחות קטנה לעולם.

מצטרפת לגננת שזה יבוא לבד. כשעוד ילדים בגן יתחילו לעשות בסיר ובשרותים הוא יעשה איתם.
    תני לו את הזמן - אחרת זה יחזור (וחוזר) אלייך כבומרנג.
    ועוד כמה מילים - מעין בת 3 ושבועיים. היא גמולה בערך חודשיים - כמו שאמרת - ניסינו הכל (לא כולל מתנות, רק הבטחה למתנה אם וכאשר היא תעשה קקי בסיר/שרותים) כלום לא עבד. אז הורדנו הילוך. ופשוט לא הזכרנו זאת באוזניה.
    ואז לאחר חודשיים בערך היא החליטה שהיא לא מוכנה לשים חיתול לגן - אז לא שמנו לה - ובגן זרמו איתה.
    היא למדה אותנו שהיא עושה הכל - אבל בקצב שלה. אנחנו מקבלים זאת נכון לעכשיו.

• אני יודעת שמההודעה שלי נשמע שאני מתעסקת עם זה הרבה ולוחצת עליו, אבל זה ממש לא כך.
    לפני הלידה באמת התעסקתי עם זה הרבה, כי חשבתי שעדיף שיגמל לפני הלידה, אבל גם אז זה היה ממש בעדינות. אחיין שלי הגיע לסתימת מעיים ולמדתי מהמקרה שלו שאסור בשום אופן ללחוץ על הילד חזק מידי.
    למען האמת עברו יותר משלושה חודשים שבהם לא דיברנו על זה איתו, ורק לאחרונה פתחנו שוב את הנושא בתקווה שהזמן עשה את שלו, כמו שהמלצתן. אולי זאת הייתה טעות לפתוח את הנושא, אבל חשבתי שעבר מספיק זמן...
    היום הקטנה כבר בת חצי שנה והוא מקבל אותה מאוד יפה, לא מראה סימני קנאה, אוהב "לשמור" עליה ולשחק איתה, לכן מוזר לי שזאת הנקודה שמעכבת אותו בעניין.
  • מסכימה עם מה שנכתב,
    אני רוצה לספר לך מנסיוני שהתחלתי את הגמילה 3 שבועות לאחר הלידה (זה ממש בא מהילד עוד קודם),
    אבל הגמילה היתה סיוט! לקח לו כמעט חודשיים להיגמל לחלוטין
    אין לי ספק שהוא היה בשל כי קקי עוד לפני הלידה הוא היה עושה רק בשירותים, אבל פיפי תמיד ברח לו.
    לדעתי זה באמת יבוא ממנו

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה