למי שמניקה או למי שיודעת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מניקה הנקה מלאה... השבוע הבת שלי בת חודש...
    אין לי הרבה חלב, התחלתי לקחת כדורים שנקראים חילבה שאמורים ליצור יותר חלב.... מישהי מכירה?.... אני לוקחת כבר כמה ימים אבל אין לי הרגשה של גודש, אני מצליחה לשאוב אבל מעט...

מישהי יודעת?????????

שלומית
7 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אל תתיאשי
  • למה את חושבת שאין לך מספיק חלב? אם את מניקה הנקה מלאה והילדה חיונית ועולה במשקל אז יש לך מספיק חלב!!!! את ממש לא צריכה להרגיש גודש או מלאות בציצי- זה לא קשור. וזה שלא יוצא הרבה בשאיבות זה גם לא אומר כלום.
    אני מציעה לך פשוט להניק בכייף ורק לעקוב אחרי העלייה שלה במשקל (גם לא בהיסטריה- בבדיקות בטיפת חלב). אם היא עולה במשקל והיא נראית לך רגועה אחרי האכילה אז הכל בסדר!!!
    ואם את לא מרגישה מספיק בטוחה את תמיד יכולה להזמין יועצת הנקה לפגישה או שתיים שתדריך אותך.
    ואל תקשיבי לכל מיני עיצות של להוסיף לה תמ"ל כי זה רק יפגע בייצור החלב שלך.
    בהצלחה ומזל טוב על החודשלדת
  • אני לקחתי "סופר חילבה".

את רוצה להרגיש גודש? תניקי בכל דקה פנויה.

זה הפיתרון היחיד
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • החילבה לא אמור לעשות גודש.
    בעיקרון את רואה שיש מספיק חיתולים מלאים?
    תמשיכי גם לשאוב אחרי הנקה ואולי תרגישי מלאה יותר

ומה עם סרגלים???
  • לא מכירה את הכמוסות,
    אבל תקפידי לשתות הרבה, לאכול טוב, ולישון.
    תמשיכי להניק לפי דרישה ואני בטוחה שהכל יסתדר

• פשוט היא נולדה קצת קטנה, היא נולדה 2.826 וכשהשתחררתי היא הייתה 2.700

לפני שבועיים הייתי בטיפת חלב והיא הייתה 2.770...

היא יונקת רק מצד אחד כי בצד השני הפטמה שקועה והיא ממש לא מצליחה, ניסיתי המון.... וכשהיא יונקת זה בערך 10 דקות ומחזיקה המון זמן.. 3 שעות ולפעמים גם 4 שעות....וכשאני מנסה להניק אותה כשהיא ישנה היא לא מתעוררת, היא סוגרת את הפה החיתולים שלה תמיד מלאים ברוך השם...

בגלל זה אני קצת מודאגת וחושבת להתחיל לשלב גם סימילאק..

שלומית
  • היי
    ניסית לפנות ליועצת הנקה?
    את יכולה להניק גם בפטמה שקועה, שווה לדבר עם יועצת הנקה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה