שמן קיק דחוףףףףףףףףףףףףףףף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • האם מישהי השתמשה??
    עזר לא עזר?
    בעד ? נגד?
    איפה קונים?
    האם באמת גורם לצירים ממש או מה?
    אני כבר יומיים עם התכוצויות איומות ונוראיות שהפכן בשעות האחרונות לצירים ממש ואפילו ארוכים אבל לא מסודרים
    וביומיים האחרונים יש לי הפרשות (סליחה על התיאור) אבל ממש דוחות כאילו בכמויות היסטריות בחיים לא ראיתי דבר כזה
    וזה הורג אותי כבר אני מתה ללדת!
    כבר משבוע 31+ אני סוחבת צירים מוקדמים והתכוצויות נמאז לי!!!!!
    השאלה האם זה עיד על לידה שמתקרבת??
    בלידה של יעלי שלי לא היה יל את כל התופעות האלו קודם
    ואם מישהי לקחה את השמן הזבה ויכולה להסביר לי מה זה עשה לה? תוך כמה זמן? איך בכלל שותים אותו אני אשמח מאוד

[
    [
    [
9 תגובות
עמוד 1
  • לי זה ממש ממש לא עזר.
    רק השאיר אותי כל הלילה ערה בשירותים עם כאבי בטן נוראיים
    "כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא..."
  • היי מותק
    אני לקחתי כי כבר הייתי בשבוע 41
    ולא זה לא עזר רק אחרי שבוע ילדתי
    זה דוחההההה
    וחוץ מזה את בשבוע מוקדם אני במקומך הייתי עושה הכל כדי למשוך עוד קצת

בכל אופן שיהיה המון בהצלחה
    אה ואני קניתי בסופר פארם
  • לא השתמשתי,אבל נראה לי שזה לא ממש עוזר....
    כמו שהבנות אמרו לך, היתי מחכה עוד שבועיים לפחות, את רק בשבוע 36 וזה עדיין נחשב פג - חבל לבלות ימים ולילות בפגיה, זה אוטוטו נגמר
  • אני קניתי ולא השתמשתי,
    הבנתי שזה יותר גורע מאשר עוזר,
    סתם סבל מיותר
  • הי, אני השתמשתי בשבוע 40+ וזה עזר ילדתי תוך כמה שעות אבל בשבוע 36 זה מוקדם מאודלא הייתי ממליצה לך עכשיו חכי ההתכוצויות זה סימן לצירים שיבואו בקרוב מאוד
    http://s.rimg.info/89ca98bfaebebbc08c26c08568[][
  • בס"ד

השאלה- עוזר למה? זה אכן יגרום לך לשלשל (במיוחד אם אין לך בעיית עצירות)...וז מגעיל ברמות שאת לא מתארת לעצמך...רק כדי להדגים- כשהייתי בשבוע 13 הייתה לי עצירות ברמות שאת לא רוצה לדעת (סליחה על התיאור)- מרוב שהייתה לי בעיה הקאתי כל מה שנכנס לי לפה כולל נוזלים! ולכן הגעתי למיון מיובשת (ועם דלקת בדרכי השתן!) ושם נתנו לי לשתות שמן קיק +שמן פראפין...
    הקיצר- אני לאמליצה לך להשתמש בזה כדי לזרז לידה. דבר ראשון, למרות שאת כבר מתה ללדת,אולי התינוק עוד לא מוכן...ואם כן- אל תדאגי- הוא כבר יאותת לך בלי קשר.
    תחשבי על זה ככה- לכל היותר יש לך 4-6 שבועות... יותר מזה- את לא תחכי!
    חזקי ואמצי
    פיצפיצון יפה שלי...

• נשמע מגעיל... אבל שמעתי שעוזר. תלוי לאיזה גוף כנראה. אין משהו גורף שעוזר לכולם באותה יעילות..

וליאת.פ.- הייתי חייבת להוסיף, כדי שלא יהיו כאלו שיילחצו סתם... בשבוע 36 אולי בהגדרה הרפואית זה נחשב פג, אבל בפועל בשבוע כזה אין לזה שום משמעות, ולפגייה בטח לא מכניסים.
    כבר בשבוע 35+כמה ימים התינוק הולך לתינוקייה הרגילה..
    אני יודעת את זה על סמך הלידה של אחי, ועוד תינוקות שנולדו בשבוע כזה.
    (אחי בשבוע 35+4 נולד במשקל נוצה של קילו + תשע מאות גרם, והועבר קטנטן, אבל בריא וחיוני, לתינוקייה הרגילה של ה"גדולים"...)

אבל אולי זה תלוי במשקל ועוד כמה פרמטרים..
  • מנסיון טרי - לא עוזר בכלום...
    גם אני עם צירים כל הזמן שמטריפים כבר את השכל...
    ושתיתי כמעט 100 מ"ל שמן קיק (שאגב,הטעם לא נורא,זה רק המרקם הגועלי של זה...פיכס!!)
    וחוץ מהקאות נמרצות וכאבי בטן מטורפים - לא קידם כלום....
    לא ממליצה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה