מחזור'לה מחזור'לה צא החוצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בואו ניקרא לו ביחד!
    אולי יקשיב למישהו אחר.
    פעם שניה רצוף איחור טוטאלי.
    כבר יותר משבועים.
    מה ניסגר איתו?
    ממש חצוף.
    אם הוא כל כך לא אוהב לבקר אותי אז שלא יבוא איזה 9 חודשים לפחות ככה..

אלה.
    פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
5 תגובות
עמוד 1

• היי אלה, מה שלומך?
    אני חייבת להגיד שאני הכי מזדהה איתך פה בפורום, פשוט כל מה שעובר עלייך אני עוברת גם..
    אני ובעלי התחתנו לפני כמה חודשים, הפסקתי גלולות והמחזור לא הגיע. לא הופתעתי- כי גם לפני שנים,שרק התחלתי עם הגלולות אז הייתי מקבלת 4-5 פעמים מחזור בשנה!!!!! לא אובחנתי, אבל כל הנתונים מצביעים על כך שאני פוליציסטית. אני כמעט ולא מקבלת מחזור, סובלת מעודף משקל, מאז שהפסקתי עם הגלולות אז גם קצת פצעונים חזרו. בקיצור לצערי הרב, זה כנראה המצב.
    לאחר חודשיים וחצי שלא קיבלתי מחזור (אחרי שסיימתי עם הגלולות) ניגשתי לרופא הנשים שלי והוא נתן לי כדורים בשביל לקבל את המחזור... לא נתנו לך גם?? או שבחרת לא לקחת?? בכל מקרה, להפתעתי, הוא נתן לי גם איקקלומין. לא ציפיתי לקבל את זה כי רק חודששים בערך ניסינו וכבר הוא נתן לי את הכדורים האלה, אבל כנראה שההסטוריה שלי של אי קבלת מחזור גרמה לו לתת לי את האיקקלומין.
    מאוד שמחתי על זה שלא מבזבזים לי את הזמן. בנתיים עבר ניסיון אחד ללא הצלחה לצערי וכעת אנחנו בתקופה של סבב מספר 2 עם איקקלומין
    מקווים לטוב!!!
  • פעם קודמת הייתי אצל הרופאה אחרי איחור של 11 יום.
    בד"כ המחזור מגיע באיחור של יומיים עד שבוע..
    האמת לפני שהתחלנו לנסות לא כל כך שמתי לב לדברים האלו.
    אובחנתי עקב הפנייה, כי נשלחתי לכמה בדיקות.
    סבב האקאקלומין הראשון מחכה לי בתיק..
    רק המחזור לא מגיע.
    ניראה לי השבוע הוא כבר יבוא.
    מקוווווווהההההההה
    בהצלחה לכוווווווולן בחודש הקרוב

אלה.
    פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • מקווה ומאחלת לך לקבל עוד השבוע בפעם האחרונה למשך התשעה חודשים הקרובים
  • תודה
    מאחלת זאת לכול בנות הפורום הזה!
    להיפתר מהמטרד הזה לפחות ל 9 חודשים.