היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה שלומך? רציתי רק להגיד לך שאני כאן ולשאול אותך שתי שאלות: 1. בן כמה אדם? 2. האם את בהריון / יש לך עוד ילדים? (שאדע מה לקנות) מצטערת שלא מעודכנת..... ממני הגמדה שבוע מצויין!
חחחחחחחחח לא נורא... תודה לולי.. מאמי יש לי מלא תמונות בפייס ובפורום תמיכה אם בא לך.. בכל אופן יש לי בת כמו שלולי אמרה.. ושבוע מצויין גמדה מקסימה.. ]
שלום לך!!!! התמונות מקסימות!!!!!! ונויה מקסימה בלי ע' הרע אני מהמנותקים שאין להם פייס בוק.... אבל כבר אני רומזת לך מי אני אז נעצור פה..... שיהיה לך יום נפלא!!!! מה- הקטנה....
לא נעים לי אבל... יש לי בפייס את חצי מהבנות בפורום ורק בודדות מהן אני מכירה.. אני מכירה את הכינויים ומכירה את השמות בפייס אבל לא יודעת לקשר ככה ש... זה לא בדיוק רמז.. ]