נראה לי נפל לי איזה בורג :)) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה - יש לי מחזור מאוד לא סדיר מאז ומעולם למרבה הפלא הצלחנו להיכנס להריון בפעם הראשונה כבר בחודש הראשון של הנסיונות (מזל שהשתמשתי בביוצית כי הביוץ שלי הוא אחרי 19-20 יום ולא אחרי 14 יום...)
    בכל אופן אנחנו מנסים עכשיו שוב - זה החודש הראשון של הנסיונות ואני פשוט מחורפנת עברו 4 ימים מאז ה הראשון בנסיונות ויש לי תופעות מוזרות (בחילות חלשות מנקרות כאלה וחולשה כזו) - נראה לי שזה פסיכוסומטי אני מתחרפנת מזה ! יש מצב ש3-4 ימים אחרי ההתעברות האשה מתחילה לחוש בתופעות - לא הגיוני נכון? הרי עוד לא הופרשו מספיק הורמונים כדי שארגיש משהו...
    טוב אמשיך לחפש את הבורג שנפל

השיטה שלנו להיכנס להריון (כל הזכויות שמורות לבעלול): לספור מהיום הראשון של המחזור 10 ימים (יש כאלה שהביוץ הוא לא 14 ימים אחרי תחילת המחזור אלא לפני יש כאלה שהביוץ מתחיל 3 ימים אחרי סיוןם המחזור) ולהתחיל ולעשות כמה שיותר ואם אפשר כל יום אז כל כיום במקביל להשתמש בביוצית וכשיש תוצאת ביוץ לעשות באותו יום ויומיים לאחר מכן)

שיהיה לכולו בהצלחה
2 תגובות
עמוד 1

• מקווה בשבילך שזה חיובי ושה בדרך
    לגבי השיטות של הבעלול,,,בראשון שלי זה אכן עבד ועכשיו ממש לא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה