רוצה לשתף ואולי גם לקבל כמה עצות וחיזוקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי התחתנו לפני כמה חודשים, הפסקתי גלולות והמחזור לא הגיע. לא הופתעתי- כי גם לפני שנים,שרק התחלתי עם הגלולות אז הייתי מקבלת 4-5 פעמים מחזור בשנה!!!!! לא אובחנתי, אבל כל הנתונים מצביעים על כך שאני פוליציסטית. אני כמעט ולא מקבלת מחזור, סובלת מעודף משקל, מאז שהפסקתי עם הגלולות אז גם קצת פצעונים חזרו. בקיצור לצערי הרב, זה כנראה המצב.
    לאחר חודשיים וחצי שלא קיבלתי מחזור (אחרי שסיימתי עם הגלולות) ניגשתי לרופא הנשים שלי והוא נתן לי כדורים בשביל לקבל את המחזור... להפתעתי, הוא נתן לי גם איקקלומין. לא ציפיתי לקבל את זה כי רק חודשיים בערך ניסינו וכבר הוא נתן לי את הכדורים האלה, אבל כנראה שההסטוריה שלי של אי קבלת מחזור גרמה לו לתת לי את האיקקלומין.
    מאוד שמחתי על זה שלא מבזבזים לי את הזמן.
    בנתיים עבר ניסיון אחד ללא הצלחה לצערי וכעת אנחנו בתקופה של סבב מספר 2 עם איקקלומין. מישהי מכירה קצת את האיקקלומין ויכולה להסביר לי מה אחוזי ההצלחה??? או לספר מנסיונה האישי? עצות יתקבלו בברכה
    מקווים לטוב!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק
    ראשית ברוכה הבאה.
    מסכימה איתך שרוב הסיכוים שאת אכן פוליציסטית אבל כדי לדעת בוודאות את חייבת לעשות פרופיל הומונלי (בדיקות דם המתבצעות ביום ה- 3-5 למחזור) ואולטרסאונד וגינלי כי לשחלות יש מראה אופיני.
    אחוזי ההצלחה של איקקלומין דומים מספרית לאחוזים של שאר טיפולי הפיריון
    15-20% בכל חודש טיפול.
    כתבת שרופא הנשים שלך נתן לך אייקלומין, מקווה שהרופא הפנה אותך לבדיקות דם ולמעקב זקיקים, כי יש לרופאי נשים רבים (בניגוד לרופאי פיריון) נטיה לתת את האיקקלומין בלי להסביר את חשיבות המעקב, לעיתים האייקלומין אכן גורם לייצור ביציות אך במקביל להשפעה החיובית יש לו השפעה שלילית על רירית רחם והוא גורם לה להיות דקה (מעל 6 מ"מ זה סביר ורצוי יותר) כך שההריון לא יכול להיקלט, וזאת רק אחת הסיבות שהמעקב כה חשוב.
    עלי אישית האייקולמין לא השפיע, ועברתי לזריקות מהם יש לי גמד משגע.
    בהצלה יקירתי
  • היי שיווה!!
    תודה רבה על התגובה האמפתית..
    לצערי הרופא שלי לא אמר לי שום דבר על מעקב זקיקים, כל זה גיליתי רק דרך מידע שדליתי מההודעות פה בפורום.
    אנחנו כנראה בניסיון 2 של איקקלומין ואני מאוד מקווה שזה יצפוס.
    אם לא, אדרוש ממנו לחודש הבא לעשות מעקב..
    את אומרת שביום השלישי למחזור אני צריכה לבוא אליו????
    כל רופא נשים יכול לעשות את הבדיקה הזאת או רק רופא פוריות?
  • היי יקרה
    הייתה לי הרגשה שהרופא שלך לא נתן לך הפניה למעקב זקיקים, מכאן אני מסיקה שהוא כנראה רופא נשים ולא רופא פיריון.
    אם הוא לא רופא פיריון ואת מעונינת להמשיך עם הטיפולים, וכן איקקלומין נחשב לטיפול, אז תמצאי לך רופא אחר.
    אני הגעתי לרופא שלי עם רשימה של בדיקות שאני צריכה לעשות (הרופא פיריון ביקש שלפני שאני מגיעה אעשה את הבדיקות ואבוא עם התוצאות) והרופא משפחה רשם לי את הבדיקות, אז טכנית גם רופא משפחה יוכל לתת את הבדיקות השאלה אם הוא יידע מה לרשום
    אל תוותרי על הבדיקות ועל אולטרסאונד. שיהיה בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה