רוצה לשתף ואולי גם לקבל כמה עצות וחיזוקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי..בעיקרון אני מהפורום השכן של מנסים להיכנס להיריון.. אבל נראה לי שעכשיו אני יכולה לכתוב גם כאן..
    אני ובעלי התחתנו לפני כמה חודשים, הפסקתי גלולות והמחזור לא הגיע. לא הופתעתי- כי גם לפני שנים,שרק התחלתי עם הגלולות אז הייתי מקבלת 4-5 פעמים מחזור בשנה!!!!! לא אובחנתי, אבל כל הנתונים מצביעים על כך שאני פוליציסטית. אני כמעט ולא מקבלת מחזור, סובלת מעודף משקל, מאז שהפסקתי עם הגלולות אז גם קצת פצעונים חזרו. בקיצור לצערי הרב, זה כנראה המצב.
    לאחר חודשיים וחצי שלא קיבלתי מחזור (אחרי שסיימתי עם הגלולות) ניגשתי לרופא הנשים שלי והוא נתן לי כדורים בשביל לקבל את המחזור... להפתעתי, הוא נתן לי גם איקקלומין. לא ציפיתי לקבל את זה כי רק חודשיים בערך ניסינו וכבר הוא נתן לי את הכדורים האלה, אבל כנראה שההסטוריה שלי של אי קבלת מחזור גרמה לו לתת לי את האיקקלומין.
    מאוד שמחתי על זה שלא מבזבזים לי את הזמן.
    בנתיים עבר ניסיון אחד ללא הצלחה לצערי וכעת אנחנו בתקופה של סבב מספר 2 עם איקקלומין. מישהי מכירה קצת את האיקקלומין ויכולה להסביר לי מה אחוזי ההצלחה??? או לספר מנסיונה האישי? עצות יתקבלו בברכה
    מקווים לטוב!!!
6 תגובות
עמוד 1
  • לילה טוב לך,
    במהלך סבב הטיפולים שאני עוברת של הזרעות, פעם אחת ניסיתי עם איקקלומין, הזרעה שלא צלחה.
    למיטב הבנתי שנותנים איקקלומין, הסבב צריך להיות מלווה במעקב זקיקים, על מנת שהרופא יוכל לעקוב על השפעת הכדור, אצלי התפתחו ארבעה זקיקים, אבל גם ציסטה אחת "נחמדה" וזאת אחת מתופעות הלוואי של הכדור הזה, ולכן המעקב חשוב. לאחר הסבב הזה כבר עברתי להורמונים (גונל).
    האם עברת מעקב זקיקים?
    נשמע לי שכדאי לך לעשות בדיקה מקיפה, פרופיל הורמונלי, מעקב זקיקים ולהבין, לי ההבנה נתנה בטחון..
    אני מאחלת לך הבנה, רופא טוב וסובלני ותהליך קצר והרבה אמונה וכוח בדרך...
  • קודם כל, תודה רבה לך!!שמעתי מעוד בנות שכדאי שאני אעשה מעקב זקיקים אבל משום מה, הרופא שלי לא אמר לי כלום על זה.
    האם עליי לדרוש זאת בכל זאת???
    מה את יודעת על אחוזי ההצלחה של הכדור הזה???
    הרופא שלי אמר שהוא רוצה שאני אעשה 4 ניסיונות ואם זה לא ילך, נעבור להזרעה
    כמו שכבר ציינתי אני בסבב מספר 2
    וממש מפחדת לעבור לשלב הבא, מקווה שלא יהיה צורך בכך
    לילה טוב!!
    בע"ה ששתינו וכל באות הפורום ניקלט במהרה עוד החודש!
  • היי חמודה,
    אני גם פחות או יותר באותו המצב, עברתי כמה סבבים של איקקלומין עם תוספת הורמונים, ועכשיו גם אני עוברת להזרעות.
    אני לא חושבת שאנחנו צריכות לפחד, אני מתרגשת כי אני מאמינה שכל טיפול מקרב אותי צעד אחד קדימה לעבר התינוק.
    וזה נכון שצריך מעקב זקיקים, גם הרופא הקודם שלי לא רצה לעשות לי אז החלפתי רופא.

• אילנה, את כל כך צודקת...
    אני אנסה להתאמן על המשפט שכתבת, שכל צעד מקרב אותנו ל
    ומקווים לטוב אני מציאה למצוא רופא טוב שגם מסביר, גם מקצועי והכי חשוב שיהיה רגיש, זה תהליך לעיתים לא פשוט ובעיניי מאוד חשוב שיהיה לך אם מי להתיייעץ בהצלחה...
  • תודה רבה בנות!!
    בע"ה אני אקלט כבר החודש.. אבל במידה ולא- אגש לרופא שלי ואדרוש ממנו לעשות לי מעקב זקיקים
    באיזה יום עושים את זה?? לארוך כמה זמן.|?
    מה אמורים לגלות?? מישהי יודעת?
  • לילה טוב מקווים לטוב,
    את מעקב הזקיקים עושים בימים שהם בסמוך למועד הביוץ על מנת לעקוב אחרי התפתחות הזקיק, גודל הזקיק ועובי הרירית על סמך האולטאסאונד ניתן להסיק (לא באופן מדויק) האם יש התפתחות תקינה ולשאר מתי מתרחש הביוץ.
    לפי מה שאת מתארת הווסת שלך היא לא סדירה בנוסף את נוטלת איקקלומין שאמור לגורם ליצור של עוד זקיקים (לי התפתחו ארבעה זקיקים בערך.

חשוב מאוד שתדרשי לעשות מעקב...

בהצלחה גדולה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה