טיפול באיקקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי התחתנו לפני כמה חודשים, הפסקתי גלולות והמחזור לא הגיע. לא הופתעתי- כי גם לפני שנים,שרק התחלתי עם הגלולות אז הייתי מקבלת 4-5 פעמים מחזור בשנה!!!!! לא אובחנתי, אבל כל הנתונים מצביעים על כך שאני פוליציסטית. אני כמעט ולא מקבלת מחזור, סובלת מעודף משקל, מאז שהפסקתי עם הגלולות אז גם קצת פצעונים חזרו. בקיצור לצערי הרב, זה כנראה המצב.
    לאחר חודשיים וחצי שלא קיבלתי מחזור (אחרי שסיימתי עם הגלולות) ניגשתי לרופא הנשים שלי והוא נתן לי כדורים בשביל לקבל את המחזור... להפתעתי, הוא נתן לי גם איקקלומין. לא ציפיתי לקבל את זה כי רק חודשיים בערך ניסינו וכבר הוא נתן לי את הכדורים האלה, אבל כנראה שההסטוריה שלי של אי קבלת מחזור גרמה לו לתת לי את האיקקלומין.
    מאוד שמחתי על זה שלא מבזבזים לי את הזמן.
    בנתיים עבר ניסיון אחד ללא הצלחה לצערי וכעת אנחנו בתקופה של סבב מספר 2 עם איקקלומין. אשמח אם תוכל להסביר לי מה אחוזי ההצלחה??? כיצד אני אדע מתי הביוץ?? כי אמרו לי שהערכות לזיהוי ביוץ לא אמינות עם איקקלומין
    מתי עלינו לקיים יחסי מין?
    בברכה
    מקווים לטוב!!!
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    אני ממליץ שתפני לרופא מומחה לפוריות. חשוב לעשות הערכה של הזרע לפני הטיפול ולעקוב אחר הביוץ כדי לתזמן אותו במדוייק. הסיכויים להריון הם 10-15 אחוז למחזור.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
  • שלום
    אני ממליץ שתפני לרופא מומחה לפוריות. חשוב לעשות הערכה של הזרע לפני הטיפול ולעקוב אחר הביוץ כדי לתזמן אותו במדוייק. הסיכויים להריון הם 10-15 אחוז למחזור.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה