שאלה לאמהות לשניים + - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

האם תוכלו בבקשה לענות על השאלות הבאות:

האם שני הילדים באותו גן/משפחתון/ פעוטון - בקבוצות שונות?
    כמה אתן משלמות לשני ילדים באם הם באותו הגן?
    האם עשו לכם הנחה על כך?

באם הילדים לא באותו המקום, אלא בשני גנים שונים, מה העלויות?

אני שואלת משום שמאוד הייתי רוצה בע"ה לשים את שני הילדים באותו המקום - כמובן מתוך נוחות, לא בהכרח מהתלהבות יתרה של התינוקייה וכו'.

תודה לכל העונות.
27 תגובות
עמוד 1
  • הי, אני לא זוכרת אם בירכתי אותך אבל אני אברך שוב בכל מקרה, המון מזל טוב על ההריון

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • היי
    שתי הבנות שלי באותו הגן ואפילו באותה הקבוצה
    קיבלנו הנחונת על זה שהכנסנו את הקטנה גם לגן הזה ואנחנו משלמים עליהן 3.300 ש"ח בחודש

• תודה על התגובות בנות.
    אני מוכרחה לציין שמה שאתן משלמות ממש לא מתקרב מה שהציעו לי...
    אני פשוט בשוק.

עוד בנות?
  • לשים 2 ילדים באותו הגן זה באמת מאוד נוח.
    הבן שלי טל, בן 3, נמצא כרגע בגן ואני משלמת עליו 1700 בחודש. בגן שלו מקבלים ילדים רק מגיל שנה ורק מתחילת שנה כי באמצע שנה הכל מלא. אז בשנה הבאה אני יכניס את הקטנה, היא תהייה בת שנה ושמונה חודשים. כרגע היא אצל מטפלת.
    בעיקרון על ילד שני באותו הגן נותנים 10% הנחה לפחות.
    והכי חשוב שבגן יהיה הפרדה בין הגילאים.
    צריך רק לחייך!
  • איזה באסה כתבתי הודעה אתמול והיא לא נשמרה
  • אצלי שניהם באותו המעון בקבוצות שונות

• המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אורטל,
    אין ספק שהשם של דבי הולך מלפניה - אבל עם הזמן הכול משתדרג, וזה לא הגן של פעם.

את יודעת בעצמך למה אני מתכוונת שלא להיט בתינוקייה עם כל השינויים שם, והמתלמדות למיניהן.

הבנתי ממנה שהיא מעלה שנה הבאה את העלות ל 2400 לילד, נראה לך שאני אשים כ 5000 ש"ח לשני ילדים, כשיש את תמי, ואת יפית שמשלמות פחות בכ 2000 ש"ח לשניים???

וגם אם היא תבוא לקראת... כמה הנחה היא כבר תעשה?

לא ככה?

• עוד תגובות בנות?

אורטל - תעדכני אותי אם יש לך חדש...
  • אין לי שני ילדים

אבל אני יודעת מחברות שלי

שלפעמים עדיף לשים בשני גנים אחרים ויוצא יותר זול
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • היי
    אז ככה אצלי שאביאל וליה היו באותו גן אביאל היה בבוגרים וליה בתינוקיה ובמקום לשלם שזה היה לפני שנתיים 4000 שקל על שניהם ביחד אז שילמתי 3600 שקל על שניהם אבל חוץ מזה היה לשלם וועד לכל השנה ובזה לא היה הנחה וזה היה עוד 1000ש"ח על שניהם לכל השנה.
    זהו היתה שנה קשה לשלם הרבה על שני ילדים בעצם שנה וחצי ככה שילמתי וככה יצא שהלכתי לעבוד בשביל 400 שקל בחודש אבל זה היה לשמור על מקום העבודה.
    רחל

• אני בינתיים עם אחד אבל בן דוד שלי יש לו תאומים אז שניהם כמובן באותו גן ובאותה קבוצה הם משלמים 3000.

• אהלן..
    [
  • הי,

אני גרה בירושלים בשכונה שנחשבת "יוקרתית" והמחירים בהתאם, פשוט מטורף!!!
    במהלך החודשים האחרונים הלכתי למלא מקומות כדי למצוא תינוקייה/מעון/מטפלת לקטנה, ובכל מקום מתחילים את המשפט ב- "השנה זה עולה x אבל שנה הבאה המחירים יעלו...", המינימום פה זה 2100 אבל כבר "מצאתי" מקום שמבקש בלי בושה 3000 שקל לילד!!!!!!!!!!! מטורף!!!!!!!!!!!!!!
    אז החלטתי ששנה הבאה אני שולחת את הגדול לגן עירייה עם צהרון, אין לנו הנחה אז זה יעלה בסביבות 1800 או 1900 לחודש. רשמתי אותו והכל,
    אבל אז- קיבלתי הצעה מפתה מהגננת שלו... מסתבר שהיא פותחת שנה הבאה קבוצת תינוקות והציעה לי להשאיר את הגדול, להכניס את הקטנה, ולעשות הנחה. שתיהם יחד יעלו בסביבות 3800.

אני עדיין מתלבטת כי אני לא רוצה שהוא יהיה הכי גדול שם, ועדיין לא החזרתי לה תשובה...
  • השנה הם באותו מקום בקבוצות שונות ומשלמים על שניהם 4200. עבור ילד אחד זה 2300....זה הגן הכי יקר פה באיזור במקרה...שאר הגנים נעים מ1700-2100 לחודש לילד.
    מצד אחד זה מעולה שהם באותו המקום וחוסך נסיעות.
    מצד שני נתקלנו כבר כמה פעמים במקרים שאני באה לקחת אחד באמצע היום כי הוא חולה והשני רואה אותי מהחצר ומתחיל לצרוח....או שהבוקר למשל בעלי נסע לבד לשים את אופק בגן ורום היה צריך להשאר בבית כי הוא משלשל אז הוא לקח את התיק שלו ורצה ללכת לקבוצה שלו בגן. בעלי ממש היה צריך לקחת אותו בוכה חזרה הביתה ולהסביר לו שהיום רק אופק הולך לגן.....
  • אוי נכון גליה!! את מזכירה לי..
    גם אנחנו נתקלנו בזה מלא פעמים אם צריך לקחת ילד באמצע היום- כי הוא חולה או
    לחיסון, לרופא זה בלאגן..
    הייתי מבקשת מהמטפלות שיוציאו לי את הודיה החוצה, הם הבינו שזה יעשה להם הרבה עבודה..
    [
  • כן זה סיפור....
    הם גם רואים אחד את השני ורוצים להיות יחד....
    החצרות שלהם לא צמודים, אבל הגן שלהם נמצא במושב והם לפעמים יוצאים לטייל בשדה, אז אופק פעם סיפר לי שהם בדרך החוצה עברו דרך החצר של רום והוא צרח וצעק לו ורצה את אופק....מסכן...
  • גאיה וקורן לא באותו גן.
    גאיה נמצאת בגן פרטי וקורן בגן אמונה.
    אני משלמת על שניהם- 3200 ש"ח.
    מאוד רציתי להכניס את קורן לגן של גאיה , אך אין לי את האפשרות
    הכלכלית הזאת.
    מנהל הגן דורש 4000 ש"ח על שניהם...

[]
    []
  • אצלי הם בשני גנים נפרדים שיושבים באותו הרחוב,
    ונמצאים תחת אותה הנהלה.
    המחיר הרגיל הוא 1850 ש"ח לילד,
    אני משלמת על שניהם 3400
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• לא להאמין ההבדלים
    לכל אחת שרוצה להרגיש טוב עם עצמה- אני משלמת 2800 לחודש על ילד אחד.
    אמנם- אנחנו מקבלים יותר, זה לא סתם עולה הרבה, אבל אני חייבת להודות שכשאני רואה כמה שכולכן משלמות אין ספק שטוחנים אותנו
  • בוקר טוב

• תאמיני לי שאני מבינה...

• עידו ויהב באותו גן בקבוצות שונות..
    אני משלמת לעידו מ-7 עד 16: 2400 ש"ח..
    וליהב מ-7 עד 16: 2500 ש"ח..
    עאלק יש הנחה 10%..
    תכלס,אני משלמת על שניהם 4150..וזה מתחיל להיות לי מאוד כבד..זה המון כסף..
    עידו הולך לגן עירייה שנה הבאב בעזרת השם..אז ככה שזה יעלה פחות.
    אוף..
    המון כסף הולך לנו על הגנים..ואין טיפת התחשבות במחירים הממטורפים הללו!!!!!
  • וואי לא נעים לי הגיד אבל אצלנו לעומת כל הבנות שרשמו פו הגנים עולים גרושים
    1000 שקל פרטי ואם דרך משרד התמת אז הכי נמוך זה 530 לילד
    ושתי ילדים בסביבות 900 עד 1000 שקל תלוי בדרגה
    חברה שלי שמה 3 ילדים באותו מקום ב2200
    כנראה שעד שהילדים יגדלו אז אני יעבור דירה
  • איפה את גרה שזה כזה זול?.?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה