היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז לגבי קקי של נויה- יש מצבים שכל החיתול ממש מתמלא וכמעט יוצא מכל חור אבל השאלה היא לא זו, יש לזה מרקם נוזלי ביותר אבל שמנוני כזה ורירי כזה שממש במים זורמים לא מייד נשטף צריך סבון ללא קשר לניקיון ולשפשף כדי שירד. זה מוזר לי ולא זכור לי מדביר, אולי יש לה איזה בעיה, גם כשהיא פולטת אם היא פולטת אז זה יוצא בריח חמוץ וחריף ביותר לא ריח של חלב או קיא? והשאלה השנייה כיצד אתן מאחסנות את כל הבקבוקים והפיטמות וכל זה ,יש לי 2 סלסלות רשת לבנות בארון אבל זה מעצבן למצוא פיטמה מתאימה ואז סוגר ואז בקבוק ויש לי גם אוונט גם MAM וגם בי פרי וגם כל מיני שלבים לדביר ונויה בנפרד, זה די באלאגן יש לכן פיתרון יותר יצירתי? *********************
4 תגובות
עמוד 1
היי מתוקתי בוקר טוב לגביי הקקי ...גם לבנות שלי לפעמים יוצא קקי שומני שלא יורד בקלות במים...מה לעשות...צריך להיעזר ביד
היי מותק, מה נויה אוכלת? ציצי או תחליף?
קקי של תינוקות יונקים שונה מקקי של תינוקות ששותים תחליף.
איך היא במשך היום? רגועה יחסית? ישנה טוב?
לגבי הבקבוקים והאחסון- תעשי סלסלה נפרדת לכל ילד, אני השתמשתי באוונט (בשלב מאוחר יותר אמנם) אבל לי הם היו הכי נוחים כי אין אלף חלקים...
וחוץ מזה איך את מרגישה? איך דביר מקבל את אחותו? [./]
אצלי כל הבקבוקים והפטמות על השיש קבוע בסלסלת פלסטיק
לקטנה יש נוק ולגדולה אוונט - כך שאין לי איך להתבלבל
לגבי הקקי - כשהם יונקים יש להם קקי די המסנג'ר שלי: [email protected]
לגבי הקקי ענו לך אצלי הבקבוקים חלק על מייבש הבקבוקים וחלק בתוך סלסלה על השיש אבל כולם סגורים עם פטמה ומכסה וכל מה שצריך ככה שאין מיליון חלקים