בוקר טוב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה נשמע ?
8 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שאת לא צריכה לקחת את זה קשה בקטע של אמא שלך
    היא רק דואגת ולפעמים זה טוב שנותנים על הראש.

מקסימום תעשי שיחת הבהרה עם המטפלת ואת תראי שהכל יהיה בסדר
  • בתכלס אמא שלך צודקת לדעתי. מה פתאום לקרא לך כי הילד פלט? אין בגדים להחלפה שם? אי אפשר לנקות לו את הפנים? מה הכוונה בפלט אם זאת רק פליטה מהפה שלו על הבגדים אז מחליפים לו שם בגדים לא? אצלנו בגן אני מביאה בגדים להחלפה ולא פעם ולא פעמים הילדה מתלכלכת אז מה קרה? מחליפים בגד.
    אמא שלך לדעתי צדקה חוץ מהקטע של הצעקות שעשתה כי אפשר לבקש יפה ואת כל מה שאמרה להגיד ברוח טובה ובעדינות.

אם מדובר על פליטה לדעתי צריך להודיע לגננת חד וחלק שיחליפו לו בגדים שם בשביל זה הם קיימים ומקבלים כסף לא כדי לקרא לך כל הזמן.

ולגבי אימך אין לך מה להתבייש את יכולה להסביר לגננת שזאת אמא שלך ולא את ומה שאמא שלך אומרת זה לא באחריותך ושאת חושבת (ואת מה שאת חושבת) שלא צריך לקרא על כל פיפס. שיכולים להחליף לו שם וכו'. אבל לא את עשית בלאגן זאת אמא שלך אז לדעתי אין לך מה לדאוג או להתבייש. אם יש להם בעיה שיחפשו אמא שלך דאגה והראתה את זה בצורה מוקצנת וגם זה בסדר יש גם אנשים כאלו.

בהצלחה עדי
    אל תתביישי יקרה
    תלכי עם בטחון וסגרי את זה כדי שזה לא ישאר לך בלב עוד הרבה זמן

נשיקות למלאכים שלך המהממים ולך

שלך באהבה ענקית
    פוטנה
  • מסכימה עם כל מילה עם פוטנה
    המסנג'ר שלי: [email protected]

• בוקר טוב לך!!
    כבר מחקת.. אז אולי לא בא לך לדון בזה יותר..
    רק רציתי לשלוח
    [
  • תודה גם לך
  • עדי,,איזו חתימה מהממת!!! רק עכשיו ראיתי
    הבונבונים שלך ממש משהו
    [url=http://www.glitterfly.com]

שליו שלי

• לא יודעת בדיוק על מדובר אבל שולחת לך מלא
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה