נו מה יהיה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כמעט שבוע 8 ושוב הבוקר דימום חום..מה זה עכשיו?קמתי לשרותים היה לי פיפי ממש לוחץ ---סליחה על התיאור נגבתי ואז ממש טיפטפן לי טיפות חומות כאלו..והתלכלכתי אחרי שעה שוב ועכשיו ברוך השם נעלם...בשבוע 6 לפני שבועיים זה גם קרה אבל פחות-רק בניגוב התקשרתי לאחות שאמרה שזה קורה יום א' ב"ה יש לי אולט' ראשון מקווה שהכל בסדר אמן צריכה כמובןלמשהי קרה דבר דומה והכל התפתח בסדר?
8 תגובות
עמוד 1
  • לא קרה לי
    אבל מקווה שהכל בסדר

..]

[.]

[.

• לפי מה שאת מתארת - זה קורה הרבה בשבועות האלו, עד שבוע הבא זה אמור להיעלם.

יהיה בסדר
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לפי דעתי אין כ"כ סיבה לדאגה כי הבנתי שזה קורה לפעמים בשבועות
    האלו אבל בכל אופן לדעתי לכי להבדק ואני מחזיקה לך שהכל יהיה בסדר...
    תעדכני...
  • כן, לי זה קרה...אני בכלל חשבתי שזה מחזור ולא ידעתי שאני בהריון...
    ויצא לי ילד מהמממם מזה
    [url=http://www.glitterfly.com]

שליו שלי

• כן גם לי זה קרה בשבועות האלה באביאל בדרך כלל שזה קורה אומרים שיש בן.
    אני מאחלת לך הריון קל ותקין.
    רחל

• תודה בנות בנתיים זה נעלם אני כל שנייה בשרותיםמקווה שהכל מתפתח כראוי...ב"ה יהיה בסדר...
  • גם לי היה את זה בהריון עם שחר
    היה לי את זה כמה פעמים אבל נעלם כלא היה
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • קרה לי בהריון עם יעלי....מקווה שיהיו תשובות טובות מהבדיקות והמשך הריון קל ותקין לגמרי!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה