בנות זה לא מוקדם מידי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • קבע ו לי תור להערכת משקל ליום שני הבא ואני אהיה 29+6. זה לא מוקדם מידי? אולי להתקשר ולהזיז לעוד שבוע מה אתן אומרות? עם ליאל עשיתי הערכת משקל ב31+

5 תגובות
עמוד 1
  • זה הריון ראשון שלי אז מצטערת אם זאת שאלה קצת מטופשת...

מתי בדרך כלל עושים הערכת משקל? הרופא שלי בכלל לא דיבר איתי על זה

ויש לי תור רק בשבוע 32 אליו זה לא מאוחר?

מצטערת שנדחפתי לשאלה...
  • בדרך כלל עושים בשבוע 30-32. אבל אומרים שהכי טוב 31+. לדעתי היית הצריכה להתעקש שיתן לך הפניה לפני כי לקבוע תור זה בדרך כלל לוקח שבוע.

• לדעתי זה לא משנה יותר מאוחר משבוע 36 כל שבועיים הרופא עושה הערכת משקל
    וברוב המקרים הם גם טועים בהערכת המשקל
    עם שני הילדים העריכו חצי קילו יותר זו רק הערכה
    [center]
    [url=http://www.glitterfly.com]
    [url=http://www.glitterfly.com]
  • אני לא חושבת שזה קריטי שבוע לפה או לשם .... אולי אני טועה לא יודעת
    []
  • אצלי הרופא עושה פעם בחודש. הוא עשה לי לפני שבועיים. הייתי שבוע 27 היה 960 גרם. שבוע הבא יש לי הערכת משקל אצל הטכנאית שהיא חברה שלי והיא לא טועה.
    תכלס מה שאני רואה באמת בשטח. אלה שלמדו ורק סיימו את הלימודים הם משתדלים לא לטעות במשקלים והותיקין שעובדים שנים הם מרשים לעצמם לטעות הם מדייקים במידות. אני אישית עברתי התמחות באולטראסאונד נישם חצי שנה. וראיתי. בכוונה הייית שומרת את המשקלים שהייתי עושה לנשים שבאו ללדת ואחרי זה הייתי בודקת בחדר לידה בספר לידות ותמיד הייתי טועה אולי ב100 גרם לפה ולשם והטכנאיות הותיקות היו הרבה שטעו.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה