שיווה אני שולחת לך... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חיבוק חם, מחזק מהול באמונה ובתוספת מטפחת לניגוב הדמעות...

17 תגובות
עמוד 1
  • גם ממני

• אוהבת אותך המון המון
  • מקסימות שכמותכן-תודה
    זה היה צפוי אבל זה עדיין שבר את ליבי, לקבל שלילי זה דבר אחד, לקבל שלילי אחרי בטא 20 זה כבר משהו אחר לגמרי.
    במשך יומים הייתי כל כך קרובה, ממש הרגשתי בהריון, וניסתי בכל הכח להאמין שאם זה קרה כנגד כל הסיכוים, בטיפול שהופסק באמצע בגלל פרוגסטרון שעלה גבוה עם זקיק 12 מ"מ, אז אולי בכל זאת זה החודש שלי.
    כבר שבוע אני מדממת ונמצאה לי ציסטה ענקית של 5 ס"מ ועדיין האמנתי שאולי אולי אולי, כולי תקווה שההריון הכימי הזה הוא הקדמה להריון ארוך ותקין.
    אתן נפלאות ואני מקווה שכולכן תהיו בהריון בהקדם, כי אין לי ספק שתהיו אמהות נהדרות.
    מחבקת חזרה
  • מדהימה שלי!

שלחתי לך מייל! ואני מצטרפת לחיבוק העצום פה!

ושולחת לך את אהבתי!

נשיקות
  • מצטרפת לחיבוקים!!!
    קיוויתי שהשקט שהיה מרמז על התפתחויות אצל כולנו .. אבל לא - אנחנו עדיין כאן ...
    מקווה שלחודש מוצלח, הכי מוצלח
    את יודעת שהריון (גם כימי) זה סימן טוב ואומר שהחודש יש מלא סיכוי להיקלטות תקינה - מחזיקה לך אצבעות שכך יהיה.
  • גריזלדה יקרה
    מה שלומך מותק?
    מסתבר שזה הכימי השני שלי כבר, אז...בהחלט הגיע הזמן להריון תקין.
    יאללא חסידה בואי כבר.
  • אני סבבה - חוץ מהקטע הזה שלמטרתו התכנסנו כאן
    היה צילום רחם - תקין תודה לאללוהים!!!
    קיווינו שניכנס לאגדה שאחרי הצילום - אבל אגדות זה כנראה באגדות ... נתפס לי הגב התחתון משהו כמו 10 ימים אחרי הביוץ , כאבים בבטן התחתונה , תחושה של עייפות - היינו בטוחים שזה הריון (עשיתי 6 בדיקות הריון , מרגישה סתומה כשאני רושמת את זה ... חזרתי עליהן כי תמיד הופיע פס אחרי איזה 4 שעות - פס עדין אמנם אבל לא היה אמור להופיע - נכון?!) ובסוף אחרי הכתמות במשך יומיים קיבלתי מחזורון קצרצר (בד"כ 5 ימים עכשיו היה משהו כמו יומיים וחצי - אז שוב הייתי צריכה לוודא הריגה ... לא משנה , נגמר לו עוד חודש.
    כרגע מזריקה קלקסן + גונל כל ערב - שבוע הבא מעקבים ואז ב"ה IUI. ואז השבועיים החביבים עליי - פשוט מתעבת אותם!!! רק שלא יגיעו הכתמות - לא רוצה לראות עוד דם באזור הזה למשך 9 חודשים לפחות - אמן אמן.
    זהו - שאלת אז עניתי
  • גריזלדה יקרה,

השקט היחסי הזה בפורום היה נשמע כמו השקט לפני הבשורות הטובות אבל אני מבינה שכולנו באותה הקלחת..

אכן האגדה האורבנית הזו על צילום רחם נותנת תקווה ואני מאמינה כמו בכל סיכוי שיש מי שנכנסה להריון אחריו...

התפילות זה הכלי שלנו להיכנס להריון.. צילומי רחם ודומיהם הם עוד חלק מהדרך הזו! אבל רק התפילה היא היא באמת הכלי!

אני מאחלת לך תשעה חודשין נטולים כל הכתמות למניהן והריון בריא בריא בריא! הגיע הזמן יקירתי! בהחלט הגיע הזמן!
  • הגיע הזמן לכולנו!
    אפשר לסמן V על ההתנסות - עכשיו הזמן לתקופה חדשה, אני מאמינה שאנרגטית כשאחת כאן תיכנס אז כולנו ניכנס - שימי לב שפחות או יותר כולנו כאן מקבלות מחזור פחות או יותר באותם הזמנים - אנחנו קשורות איכשהו לירח ולהשפעות של המקום/סביבה עלינו (אני לדוגמא הייתי בדימום בירח המלא שהיה לפני שבוע) וככל שאנחנו יותר "מחוברות" לעצמנו/לטבעי - שזה מתבטא גם בתזונה נכונה והקשבה לגוף ככה גם נראה את הקשר ל"טבע" ... נשמע הזוי , אבל מותר לי כאן - אף אחת לא מכירה אותי ולא תחשוב שאני קוקו ואם כן - אז לא נורא ...
    אז מחזיקה לכולנו מיליון שהחודש אנחנו נקלטות להריון תקין.
    הכל ב"ה כמובן
  • גריזלדה.. אני לא יודעת לגבי הירח
  • אמן!
    מה איתך דינה ? איפה את עומדת? בטיפולים כוונתי ...
    בכלל - כל מי שקוראת .. אולי נפתח שירשור מה המצב עם כל אחת - איזה יו"מ היא והטיפול ? אם בא לכן ...
  • יאללה נפתח...
  • לא עניתי לך
  • גריזלדה מותק
    ואהו איזה הספק, שמחה לשמוע שהצילום רחם עבר בשלום וחכי רגע האגדה שאני קראתי אומרת שהצילום מעלה את הסיכוי להיקלט במשך שלושה חודשיים (אז את עדיין בענינים), ותוסיפי לזה את הגונל והקלקסן (חומרים משובחים לכל הדעות) ובל נשכח את ההזרעה המנצחת שתעשה את ההבדל, ויש לנו פה הריון!
    ובבקשה ללוות את כל התהליך בהרבה אמונה, אהבה ושוקלד.

• שיווה.. אני בעד השוקלד! מאוד בעד!

עם ובלי קשר לתהליך...
  • אני מה זה מנסה להימנע מכל מה שאסור - ממש בחירוף נפש יש לציין!! אבל שוקולד מריר איכותי (שיש בו יותר קקאו) זה בסדר כמה קוביות (שכמובן נגמר תמיד בחצי חפיסה ...) המשקל יורד מה זה לאט ... ואני באמת משקיעה ... אם היה אפשר לאכול רק מאכל אחד וזה מבטיח ירידה במשקל הייתי בוחרת שוקולד חלב עם אגוזים ולפעמים גם צימוקים ... די - אסור לחשוב על אוכל
    תראי מה זה - רק קראתי את המילה הזו וטחנתי כאן כמה שורות רק על המילה המסכנה הזו ... אז נשכח משוקולד@!@@ לא חושבת על שוקולד יותר (מתערבת על מיליון דולר שעוד היום נכנס לי שוקולד למערכת - שיווה - תראי מה עשית!!)
    טוב, לפחות אני אדאג שהוא יהיה איכותי - תתכבדו
  • ישש! כולם אוכלות שוקלד בגללי.אני לא המיס פיגי היחידה כאן.יש.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה