אשמח לקבל יעוץ ןלישמוע את דעתכם? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בני בן שנתיים וחצי נימצא בגן מכיוון שאני עובדת וגם מכיוון שבזמנו לא הצלחתי למצוא לו מטפלת טובה. סה"כ אני מרוצה מהגן הגננות ניחמדות והילד שלי אוהב ללכת לגן. לפני חודש הוא חלה עם חום נזלת ושיעול מכיוון שהרבה אמהות הביאו את ילדיהם החולים לגן הוא ישב שבוע שלם בבית קיבל אנטיביוטיקה וסוף סוף החלים אבל השיעול עדיין נישאר וכידוע אחרי ברונכיטיס השיעול יכול להישאר אפילו במשך מ"ס חודשים מכיוון שהרבה בררה אין לי ולהשאיר אותו בבית איני יכולה כי זה כרוך בפיטורים מעבודה לקחתי אותו לרופא והוא אמר לי להמשיך לתת סירופים נגד שיעול ולבציע אינהלציות. והכי חשוב הוא גם הודיע לי שהילד כבר אינו נמצאה בשלב שהוא מדבק ואין שום סיבה שלא ילך לגן. כמובן שאם היה מדבק לא היה הולך לגן אבל הוא לא לא ולא ולכן המשכתי לקחת אותו לגן לפני כמה ימים ניגשה אלי גננת ומנהלת של הגן והודיעו לי שהילד מישתעל מאוד ושההורים ( שבזמנו כן הביאו ילדים חולים והדביקו את בני ) מיתלוננים שהילד שלי מישתעל ושהיתה להם מבקרת שרצתה להביא את ילדה לגן שלנו שנה הבאה אבל שמעה את הילד שלי מישתעל וברחה משם. אז כמובן רצתי שוב לרופא ניבדקנו שוב והוא בפירוש אמר לי את אותו הדבר הילד בלי חום בלי דלקת גרון אוזניים נקיות שיעול נימשך וימשך ואין משהוא נוסף שאפשר לבציע כידי להפסיקו אבל הוא לאאאאאאאאאאאאאאא מדבק. הוא נתן לי אישור שאנחנו לא מדבקים ושאפשר להמשיך ללכת לגן. הבאתי אתמול את האישור היום פגשתי שוב את המנהלת ומה החוצפנית הזאת אומרת לי " את יודעת מה שווה האישור הזה " לא אני לא יודעת מה שווה האישור אני גם באה מתחום רפואה אני יודעת בודעות שמדובר לא סתם ברופא אלה ברופא מומחה שבחיים לא היה אומר לי או כותבאישור שאינו נכון ואיך את מאיזה לדבר איתי ככה.
    חשוב לי מאוד שתגיבו ותגידו מה דעתכם מה הייתם עושים בימקומי האם הייתם ממשיכים לקחת את ילדכם לגן או אולי מיטפטרים מעבודה מיתווכחים עם המנהלת מה עושים במצבים האלה??? ( אני ממש מיואשת)
22 תגובות
עמוד 1
  • איזו מנהלת קרציה שיעול יכול להימשך מלא זמן כמו שאמר לך הרופא.
    אצלינו קיבלו את שקד עם דלקת ריאות ההנחיות שלה הם כל עוד אין חום מקבלים נזלת שיעול הכל ומזה דווקא אני מרוויחה שהיא לנא נעדרת
    אם זה ממש יעלה לך בפיטורין והמצב לא משהו היום וקשה למצוא בשעות נוחות וכו תשלחי בכל זאת ותשימי קצוץ על המנהלת ואפילו תני לה את הטלפון של הרופא
  • א. תודה לך על התגובה.
    ב. הוא מישתעל ככה כבר 3 שבועות אני לא מאמינה שתוך יומיים יעבור והוא גם מישתגיע מהשיעמום בבית
  • אני הייתי שולחת לגן ומדביקה תאישור על לוח המודעות
    וכמו שאמרו מתקשרת למפקחת ונותנת לה תטלפון של הרופא

[בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר
  • אני הייתי מודיעה לגננת שאישור רופא לחזור לגן זה מספיק
    שתפסיק לבלבל את השכל ותעשה את מה שמשלמים לה לעשות!
    חוצפנית!!!!!
  • מצב בעייתי הייתי אומרת
  • אצלנו בשביל להחזיר ילד לגן אחרי מחלה צריך להביא אישור מרופא.
    ברגע שיש אישור מרופא זה בסדר.
    90 אחוז מהילדים משתעלים בחורף...
    הגננת חוצפנית!!! מה זאת אומרת מה זה שווה? אם רופא נתן אישור
    זה אמור להספיק!!!!!
    [./]
  • לגבי מה שאמרו לך כל האמהות- מסכימה- תלמדי לשים קצוץ..
    אבל- לגבי הברונכיט, בתור אמא שכבר עברה את זה והילד שלה עבר שבעת מדורי גיהנום עם ברונכיטיס- זה דבר שיכול להמשך גם הרבה יותר מכמה חודשים...
    אנחנו פנינו למטפלת סינית שנתנה לילד שלנו תמצית לשימוש יום יומי דרך הפה- לא דיקור- ומבחינתנו הצילה אותו ואותנו. אנחנו כבר יותר משנה ללא שום טיפול, זה פשוט פתר את הבעיה.
    הטיפול באינהלציות לא תמיד מספיק יעיל- הוא רק מטפל בסימפטום והוא לא מניעתי. יש מטפלים סינים דרך הקופה וזה לא עניין יקר, אלא עניין של מודעות. הייתי שוקלת ברצינות לבדוק את זה- מניסיון עוד יום יומיים, וגם שבוע בבית עם אינהלציות לא יעזרו, ואינהלציות זה דבר לא בריא!! זה סטרואידים, הגוף מפתח עמידות לזה לאט לאט, אנחנו הגענו 3 פעמים לטיפול עם כדורים של סטרואידים דרך הפה שזה הרבה יותר גרוע. לא הייתי מציעה לך לחשוב על זה אם היית אומרת שמדובר בשבוע- ברגע שכתבת בעצמך שאת מטפלת באינהלציה כבר 3 שבועות אני חושבת שכדאי לבדוק כיוונים נוספים. אגב רפואה סינית זה לא הומאופטיה, אז לא להתבלבל- זה תרופה לכל דבר בעניין ובסין מטפלים רק ככה. בהצלחה!
  • גם אישור לא מספק אותה ???
    ממתי שיעול הוא מדבק ?
    זה ידוע שלשיעול לוקח המון זמן לעבור גם למבוגרים ועוד יותר לקטנים.
    שתקפוץ לך
  • אם יש לך אישור שהילד יכול לבוא לגן אין סיבה שהילד לא יהיה בגן
    ושהגננת לא תחפש תירוצים למה אנשים בורחים לה מהגן
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אני חושבת שכל היחס הוא דוחה לגמרי.
    לומר לך שהייתה מבקרת שרצתה לרשום את הילד שלה לגן ובגלל השיעול של הבן שלך היא ברחה משם?....?....
    הזוי.....
  • איזה חוצפנית היא! האישור של הרופא שווה ועוד איך , והרבה יותר מהדיעה שלה!
  • כמה שנים היא עובדת בגן? מה היא חדשה בעסק?
    הבן שלי נמצא שלשה חודשים בגן והמון ילדים משתעלים! זה חורף! וזה ילדים!
    תוספת מהממת למשפחה:
  • לכל הבנות תודה רבה על התגובות והיחס החם
    הייתי ממש זקוקה לתמיכה הזאת.
    שבוע הבאה ניסעה שוב לד"ר אני מכווה שיהיה בסדר, לגבי טיפול ברפואה סינית אני גם שוקלת אבל קודם אתיעץ עם הרופאה חשוב לי הדעה שלו.
    לגבי המנהלת אני מכווה שיסתדר עם לא אני אודיע לה שלקוחה היא איבדה ומשנה הבאה נחליף גן ( על מנת לא לתרתר את הילד באמצעה השנה ).
    מה שהכי הרתיח אותי האמת זה גם שכאשר אתמול באתי לאסוף את בני מהגן הם השיבו אותו בניפרד מחוץ לכל הקבוצה והוא היה ממש עצוב זה קראה לי את הלב
    בקיצור עד היום הייתי ההורה הכי נוח בגן לא כאסתי ולא צעקתי והבלגתי למרות שהיה רבה פעמים על מה. כנראה זה נראה לה כמו חולשה אז מהיום הדברים יתנהלו אחרת - אני באופן אישי אדעג לא להבליג על שום פיפס כמו למשל אצם העובדה שהגננת לא יודעת לנגב את התוסיק של הילד בצורה יסודית ואני בבית לאחר הגן כל פעם בודקת עם ניגבו או לא ומנגבת יותר זה לא יעבור להם בשתיקה.
    אני מכווה מכל הלב שכל זה יסתדר הכי חשוב זה באמת הבריאות של הילד אני עצמי עובדת בקופת חולים ומטפלת באנשים חולים ובילדים חולים והיחס ללקוח זה דבר מאוד מאוד חשוב מבחינתי אני מכווה שגם המנהלת תבין את העינין מכווה מכל לא למצוא יותר את הילד בצד בגלל הבורות שלהן.
  • מה??????????
  • זה גן פרטי - אבל לא מישפחתון כזה משהוא גדול גם עליהם יש מפקחים אני רק בינתיים לא חיפשתי מי ומה אבל אולי הגיע הזמן להיתעניין
  • אילנה יקרה,
    קראתי את התגובות של כל הבנות כאן ואני מסכימה איתן לחלוטין!!!!!
    והאמת שרציתי לרשום כמעט את אותן מילים...
  • אני מסינה אותך מואד, לאור שלי יש אסטמה וסבלה בלי סוף משיעולים שאינם מדבקים וגם לי העירו, היא גם היתה מקיאה בגלל הליחה שלה.
    בסוף אחרי כמה חודשים הם פשוט הבינו שזה באמת מצב כרוני .
    עמדי על שלך, הילד שלך לא מדבק וזה הכל!!!!

• אני הייתי פונה למפקחת כבר אמרתי לך שהיא אחראית על המנהלת של המעון
    וספרי לה על כל הבעיות בגן והיא תדע לטפל בהם והכי חשוב שלא תגיד למנהלת את השם של כדי שהילד לא יפגע מייחס לא טוב בגלל המקרה
    והכי טוב באמת להעביר גן אין ברירה ויש מקום אחר עדיף

[בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר
  • אני ממש בשוק מתגובתה של המנהלת!!!!
    אני יכולה לספר לך שאלעאי שלי אסמאטי קל.
    כשהוא מתחיל להשתעל, זה ממש נשמע כמו שיעול "כלב" שנמשך מס' חודשים ללא כל קשר להתקפי ברונכיט!
    אז מה? אני לא אביא אותו לגן מס' חודשים? זה הזוי!
    אלעאי התחנך 3 שנים בויצ"ו ואני יהעיד בדיעבד שהוא השתעל שיעול "כלב" עם ליחה במשך 3 שנים עם הפסקות מאוד קצרות ומעולם לא שמעתי ביקורת כזאת
  • בושה!
    בתור גננת אני אומרת לך אלו לא גננות וזו לא מנהלת!!!
    לכל מוסד יש חוקים וחוק בסיסי ביותר, ילד מפרידים מהקבוצה לזמן קצר ביותר-מרגע שהתגלתה התופעה ועד שההורה בא לאסוף מהגן
    שנית מפרידים רק כשלילד יש כינים, שלשולים והקאות!!! מעבר לזה זו הפרה חמורה של ההוראות
    בנוסף לא ידעתי שהמנהלת גם רופאה,,,מעניין
    גם אם זה מה שהיא חושבת, שאישור מרופא לא שווה-יש דרך להתבטא וזו ממש לא הדרך
    חוצפנית

• איפה מצאת גן כזה???

א- יש לך אישור מרופא שהילד לא מדבק.
    ב- איפה היא למדה הגננת הזו שהושיבה את בנך בצד? לפגוע ככה בילד!!!!

• האמת אני בהלם מהגננת הזו, אם הבאת לה אישור, מה הבעיה שלה
    ושל ההורים הפלצנים האלה?

גם אצלנו יש ילדים שיש להם שיעול חזק אבל זה ממש לא מחלה ולא מדבק
    ובטוח שיש להם אישור להחזיר ילד לגן.

מה היא חושבת שרופא יתן סתם אישור?

גם אצלי טל היה עם דלקת גרון, יומיים היה בבית והוא ממשיך עם אנהלציה
    אבל קיבלנו אישור לחזור לגן והגננת לא אמרה כלום רק חיבקה אותו
    והתקשרה ד"א כל יום לראות מה איתו.
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה