היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לא הייתי כאן מספר ימים... אני רוצה לשתף אתכן במאורעות הימים האחרונים (חלק בפירוט וחלק בכלליות) זה הולך להיות ארוך מאדדדדדדדדד ומי שלא רוצה, לא חייבת לקרוא אתן לא חייבות להגיב...
למי שלא יודעת, היחסים שלי ושל חמותי חמים כמו הטמפרטורה באנטרטיקה
28 תגובות
עמוד 1
כל הכבוד לכרמל על התעודה! איזה כיף מלא מלא גאווה! איזה כיף לקבל כל הזמן חיבוקים ונשיקות ומלא אהבה משקד.
בוקר טוב (נשמע שבינתיים בסדר
יום נישואין
כל הכבוד לבנות המקסימות שלך --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
מאמי אני מקווה שהעניינים ירגעו אצלך ואני גאה בכרמלי על התעודה ההשקעה בילדים שלנו משתלמת..רואים תוצאות את אמא טובה ומשקיענית
כל הכבוד לכרמלי
[./]
היי! אני הגמדה שלך!! חיפשתי אותך בנרות!!! יש פה איזה שרשור שחיכה לך...
בכל מקרה תרגישי טוב! ואני ממש שמחה ונרגשת להיות הגמדה שלך!!!
גמדה גמדה גמדה של מיטל של מיטל
[/center]
כל הכבוד לך שאת מתגברת על כעסים מאמי, ובכ"ז בחרת ללכת, אני מורידה בפנייך את הכובע.
אני מקווה שהדרך תאיר לך כבר פנים אפילו שאני לא יודעת מה הסיבה.
כל הכבוד לכרמלי, לא היה לי צל של ספק שהיא תביא תעודה מבריקה
זה דבר ראשון דבר שני אני שמחה שהשבת דווקא עברה בסדר ושאת מאושרת מהבנות ! דבר שלישי אני מקוה שהתקופה הרעה תעבור במהרה כבר!
תודה לכולכן על ה-
ממוששששששששששש כמה שאת חכמה... ידעתי את זה עוד קודם אבל עשית החלטה באמת אצילית ותאמיני לי שאני יודעת.... אני לא מאמינה שאת כבר בתשיעי! והבנות שלך באמת מטריפות ויש לך הרבה סיבות להתגאות בהן!! תשמרי על עצמך, את כבר ממש בסוף...
מיטל
טלטולללללללללללללל
יקירתי
מזל טוב על התעודה
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
הי מיטלוש
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009