היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
גם לי יש תמי 4 כבר למעלה משנתיים ואני סופר מרוצה ממנו
יש לי כבר 4 שנים !!! מכשיר מעולההההההה
קרן
לא יודעת מה עושים בבית בלי המכשיר....איך מכינים בקבוק לדייסה?סיוט כל פעם שאני מכינה אצל אמא שלי זה סיוט --אצלנו זה חיים קלים...
יש לנו תמי 4, אני מאוד מאוד מרוצה!
שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
כמו שאומר אברי גלעד .... מ ע ו ל ההההההההההההההההההההההה
כמו שאומר אברי גלעד .... מ ע ו ל ההההההההההההההההההההההה
רק לי יש בעיה עם המים של תמי 4? הם ממש לא טעימים לי, אולי זו בעיה בצנרת של הבניין שלי, אבל זה ממש ניכר במים שיוצאים מהתמי4. החלפנו מסנן ומנורה והכל ועדיין המים לא טעימים. שלא לדבר על זה שבאופציית הMIX המים הרותחים מתערבבים עם מים רגילים וזה ממש לא בריא לתינוקות
לינור
לנו יש ומאוד מרוצים
http://www.........
בין הרכישות המוצלחות ביותר שרכשנו לפני 5 שנים המיקס תותח לדייסות והכנת תה לטולי
שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!
גל, מאי, טל, שי ומתן שה' ישמור עליכם מכל משמר
יש לנו כבר שנתיים וחצי, ואם בעלי יעזוב אותי- אני אציע לו נישואים "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."