עיסוי פרינאום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב!
    בלידה הקודמת שלי היה צורך לעשות לי תפרים וסבלתי מהם מאוד.
    אמרו לי שעיסוי פרינאום יכול למנוע את זה

קראתי על זה קצת פה באתר ויש לי כמה שאלות-
    מישהי כאן עשתה וזה באמת עזר?
    באיזה שבוע התחלתן?
    עם איזה שמן השתמשתן? ראיתי שיש לוולדה שמן כזה, הוא טוב? או שיש לכן משהו אחר להמליץ עליו?
    האם אפשר לקיים יחסי מין אחרי העיסוי או שצריך לנקות קודם את האיזור מהשמן?

תודה רבה על תשובותיכן!
8 תגובות
עמוד 1
  • בלידה הראשונה גם לי היה תפרים רבים, שלחו אותי בשבוע השישי אחרי הלידה למיון בגלל שהם דיממו, ובמשך חודשיים לא קמתי מהמיטה. אז הטראומה בהחלט הייתה קשה ומאוד חששתי מהלידה השניה. לא ישנתי בלילות מהפחד והיו לי סיוטים- עד כדי כך! גם אני חשבתי לעשות עיסוי אבל בסוף לא עשיתי ובסופו של דבר היו לי תפרים אבל רק שלוש וזה ממש לא היה נורא, בקושי כאב ועבר מהר.
    אני לא בטוחוה שעיסוי יעזור אם היה לך בלידה הראשונה קרע רציני. הרופא אמר לי שבכל לידה אני אעבור תפרים ואי אפשר למנוע את זה - בגלל שהעור נקרע מחדש במקום של הקרע הקודם באופן טבעי.
    בהצלחה

• אני השתמשתי בזה בשתי הלידות שלי ו...טפו טפו טפו עבר חלק
    השתמשתי בשמן נבט חיטה ועשיתי עיסוי שבוע לפני הלידה ובלידה עצמה לקחתי איתי את השמן לחדר הלידה והמיילדת עיסתה אותה תוך כדי הלידה עם כל מה שנותר

• אני דוקא חושבת שזה טוב לעשות. כל רקמה גם אם היא צלקתית קצת (בגלל קרע קודם) עדיף לעסות ולהגמיש אותה.
    כעיקרון כל עניין התפרים זה שילוב של מבנה הגוף שלך אבל הרופא שלי בזמנו אחרי הלידה הראשונה שלי אמר לי שזה שעושים עיסוי זה בהחלט עוזר וכמובן צריך גם מיילדת טובה. גם מחקרים מראםים ככה עד כמה שאני זוכרת.
    בכל אופן, אני עשיתי בלידה הקודמת מתחילת חודש תשיעי, ערב ערב, שמן שקדים בלבד! לא צריך לשטוף אח"כ אבל לקפיד על ידיים נקיות לפני השימוש. לא היו לי בכלל תפרים. גם בלידה הקרובה אני מתכננת לעשות.
    הכי חשוב שיהיה בהצלחה ולידה קלה ותקינה
    תוספת מהממת למשפחה:
  • תודה!
  • אני עשיתי מתחילת שבוע 38 אם אני לא טועה.......
    עשיתי עם שמן שקדים ( לא זוכרת את החברה )

ובלי עים הרע.... טפו טפו טפו.... עברתי לידה נהדרת ובלי תפרים
  • אני בלידה עם שקד התחלתי לעשות דיי מוקדם אפילו והספקנו לעשות בדיוק שבוע אחד ואז ילדתי ובלידה הבאנו אחד סגור (בבתי החולים דורשים סגור שיהיה סטרילי) שפכו קצת עלי אבל אני לא יודעת עם עזר מכיוון שהיו חייבים לחתוך אותי כי שקד היתה במצוקה והיתה קטנה והיו חייבים להוציא אותה
    בהריון הבא נראה לי שאשתמש עם יעזור - נקווה מה שלא עוזר גם לא מזיק
    השתמשתי בשמן שקדים

המסנג'ר שלי: [email protected]

• לפעמים עושים ועושים ובסוף חותכים אותך בכל אופן ...כמו במקרה שלי..
    חתכו בשביל וואקום

תאמת לא ממש הקפדתי עשיתי אולי 3 פעמים בודדות... אז לא ממש הרגשתי פריירית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה