היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
טוב אז ככה: סוף סוף קיבלתי מחזור אחרי הגרידה . ניגשתי לרופא ושאלתי אותו על איך אני אדע מתי הביוץ שלי כי המחזור שלי יכוללהגיע אחרי 50-60-70ימים או שאחרי 40 ימים .אי אפשר לדעת . אז ביקשתי ממנו איקקלומין , למי שלא יודעת זה כדורים שעושים ביוץ בערך ביום ה12 למחזור וכך אני אדע בדיוק מתי יש לי ביוץ ואכנס כבר להריון. תגובתו של הרופא: " זה לא מוקדם מדי? " הוא היה ממליץ לי לחכות לעוד מחזור ואז להתחיל לנסות , אבל נתן לי מרשם כי רציתי .וכיזה שקול שלי מתי להכנס להריון. בעלי לא הכי מתלהב מעניין הכדורים כי הוא אומר שאם בהריון של ירין היו לי תאומים (ואחד נספג מן הסתם) ובהריון השני גם היו תאומים , אז אולי יש לי סכוי מוגבר לתאומים באופן טבעי , אז אני באה ומוסיפה כדורים שעוד יותר מגבירים סכוים לתאומים .... ומה גם שהוא טוען שזה לא שניסינו ולא הצלחנו אז למה לפנות ל"טפולי פוריות" את הכדורים צריך להתחיל לקחת ביום ה5 למחזור. זאת אומרת - מחר. עד מחר אנחנו צריכים להחליט , ואני רוצה, אבל לא סגורה על זה . מה הייתן עושות? אני נורא רוצה כבר הריון , וגם ככה חיכיתי חודשים עד שבעלי גם רצה, ואז ההריון נפל ועבר מלא זמן ...
16 תגובות
עמוד 1
מאמי שלי הבחירה היא שלכם בלבד
תודה זה העניין שאצלי זה לא לחכות "חודש" כי המחזור הבא יכול להגיע לי עוד איזה 60 יום - כי ככה זה אצלי. ואם אחרי המחזור הבא אני אפספס את הביוץ אז זה לחכות עוד 60 יום ... ואז זה נדחה ונדחה ונדחה..בחודשים . לא בחודש.
ההחלטה היא רק שלך ושל בעלך
אני יודעת שהרבה רופאים ממליצים ( תלוי במקרה) יש להתחיל לנסות להביא עוד אחד
ולגבי הכדורים אני חושבת שבעלך צודק אם את הצלחת להיכנס פעמים בטבעי ועוד בשניהם היו תאומים לא היתי הולכת בתור התחלה על התערבות רפואית --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
איקקלומין הוא כדור לא בריא בכלל אבל לא בפעם פעמים שמשתמשים בו לא קורה כלום וזה עוזר להמון המון נשים שיש להם בעיה של ביוץ מאוחר ולא סדיר :)
אני אישית הייתי מנסה רק שאת יודעת שאם איקקלומין עם יש לך עבר של תאומים אז יש מצב לביוץ מוגבר כלומר יותר מתאומים ואם הם היו תאומים זהים אז גם זה משפיע את צריכהלקחת בחשבון את זה זה לא רק גורם לביוץ זה עושה ביוץ מוגבר .
אבל בכל זאת הייתי מנסה ושיהיה המון המון בהצלחה
מאמי, לא הייתי לוקחת איקקלומין, אם הייתי במצבך עכשיו. זה נראה לי עדיין קצת מוקדם בשביל זה...
כמו שאמרו לך הבחירה היא שלך מתי לעשות את זה אבל רק לידיעה- ההריון של אופק בא אחרי איקקלומין- התגובה לכדור תלויה במינון שלו שאת לוקחת. לכן כשמתחילים לקחת לורקחים מינון מסויים שהרופא נותן ועושים מעקב ביוץ. במידה ויש ביוץ אחד ממשיכים באותו מינון עד שמושג הריון אם אין הריון או אין ביוץ מעלים מינון בקצת. משתלדלים לא להגיע למינון מפוצץ שיתן 2-3 ביוצים אלא אם זה רצוי.
אם אין לך בעיה להכנס להריון אני לא מבינה למה את צריכה באמת כדורים? אני מבינה את הצורך שלך להכנס להריון ומהר, אבל למה לא לעשות את זה בדרך טבעית ובטוחה? אני אחרי הפלה שהייתה לי חיכיתי 3 מחזורים וגם אז הייתי צריכה לחכות עוד 3 חודשים להריון שהביא לי את מוריה. אני אומרת - חכי ותעשי את זה כמו שצריך בדרך הטבע - הדרך הבטוחה ביותר http://www.youtube.com/watch?v=ym27UQX5Pxc&NR=1
אני גם חושבת שבמקרה הזה בעלך צודק ואל תשכחי שלחץ הוא גורם מאוד משפיע במחזור אז בלי לחץ והכל לטובה ומה שצריך להיות יהיה
אני חושבת שכדאי לנסות בלי כדורים
אני יודעת שצריך לחכות מחזור אחד על מנת שהגוף יתנקה...כשעברתי את הטיפולים עם 3 הבנות הראשונות כשזה לא הצליח תמיד אמרו לי לחכות למחזור השני ואז לחזור על הטיפול....הבחירה היא שלכם מאמי...בכל מקרה שיהיה בהצלחה
אם את יודעת שיש ביוץ אז מה הסיבה לקחת סתם הורמונים?? אני לקחתי לני ההריון של טליה אבל זה בגלל שהיה לי ביוץ לפני הטבילה
אני הייתי מתייעצת שוב עם הרופא עוד היום:
הכל מסתכם בשאלה האם הגוף שלך מוכן לקליטת הריון. זה מה שאת צריכה לבדוק. אולי ההמתנה למחזור הבא רק תטיב עימך פיזית.
נפשית אני פה, וכולנו עם המון
תודה בנות . ברור לי שטבעי זה הכי טוב. וברור לי שכדורים זה לא סוכריות. אבל גם ברור לי שאם המחזור שלי מגיע אחת למליון שנה, ואני עוד עלולה לפספס את הביוץ ... ואם אני אפספס זה לחכות עוד חודשיים , ועוד חודשיים ... אז אני מיואשת . וכל כך כל כך רוצה! צילה- הוא לא יכול להגיד- המלצה שלו זה לחכות לפחות שני מחזורים . יש מי שנקלטה מיד אחרי גרידה בלי שום מחזור וילדה ילד בריא, ויש מי שהפילה שוב . הרירית חזרה לעצמה וההוכחה היא שקיבלתי מחזור. מה יהיה?אלוהים יודע בוודאות.
את התרופה איני מקירה לכן רק אוכל להגיד לך שיהיה בהצלחה בכל החלטה אשר תיקבלי.