היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קודם כל הכבד לך שלמרות הזיכרון הרע שנשאר איתך, הצלחת לתת לעצמך להיכנס שוב להריון!
אני לא יכולה להגיד לך מהנסיון שלי, אבל שמעתי מלא על לידות ראשונות סיוטיות, שבלידה השניה הייתה לאימא ממש חוויה מתקנת!! [
מתוקה, אני כל כך מבינה אותך,,,אני בשבוע 39+1 גם לידה שנייה---מתה מפחד...
אנחנו חזקות ובנויות לזה [url=http://www.glitterfly.com]
שליו שלי
אני יכולה להרגיע אותך שגיסתי עוד בלידה החמישית מפחדת מלידות למרות שהיא יולדת כמו תרנגטלת תוך חצי שעה
כל לידה שונה מקודמתה ושלא יגידו לך אחרת והנה למרות כל הפחדים שלך מהלידה הראשונה והצהרות שאני לא נכנסת יותר להריון, את אוטוטו בסוף. ואת תראי שהשד לא נורא
תחשבי על האושר שיהיה לך בידים אחרי זה
כל כך מוכר....היה לי בדיוק אותו הדבר לפני הלידה השניה...מנסיון אני יכולה להגיד שכל הפחדים שלי פגו כשהלידה השניה שלי היתה קלה וקצרה יותר ולפני הלידה השלישית כבר לא פחדתי יותר....קבלי
בדיוק כתבתי פה באחד השירשורים שלפני הלידה השניה היו לי סיוטים בלילה ולא ישנתי מרוב פחד. כל מילה שכתבת נשמעת לי כמוני לפני הלידה. בגלל שחוויתי את זה על בשרי אני יודעת שכל מה שיגידו לך לא יעזור. הפחד יישאר. השאלה איך תתמודדי איתו. אני לא התמודדתי כמו שצריך, הגעתי ללידה עם שרירים מכווצים כולי רועדת. כלום לא הרגיע אותי. תנסי להכניס לראש שמה שיהיה יהיה, ושלא יעזור לך לדאוג. להפך, הפחד שלי רק הפריע ללידה כי זה משפיע פיזית. גם תנסי למצוא משהו להתעסק איתו כדי לא לחשוב על זה. כשאת חושבת על זה, תנסי במודע לדמיין שאת במקום אחר (חוף הים, גינה, מקום שאת אוהבת).
אני יודעת שזה קשה- תנסי להתגבר ותאמיני לי שבסוף תצחקי על איך שפחדת. בהצלחה
מנגנון השיכחה לא קיים סתם.... צריך המון תפילות ולבוא בגישה חיובית!! זה שלשת רבעי מהדרך בעייני תוספת מהממת למשפחה:
לצערי אני בדיוק באותו המצב You're my heart, you're my soul
קודם כל קבלי חשוב שתידאי שעם אין אינדיקציה לניתוח קיסרי לא כידאי לך אני בזמנו עברתי קיסרי והשיקום לאחר הניתוח הרבה הרבה יותר קשה וגם ניתוח עצמו כרוך בסיקונים מיותרים אז לכי על לידה רגילה ושיהיה לך המון בהצלחה.
לעודד אותך קצת...אצלי ההריון הראשון היה ממש כייפי אבל הלידה זוועה ואמרתי לעצמי ברגע שיצאתי מבית החולים לא חוזרת לפה יותר לא רוצה ללדת.. שזה היה סיוט .... אחרי כמה חודשים שהכל כבר עבר ...רק רציתי עוד בייבי בהריון השני שגם היה כייפי הלידה היתה יותר כייפית ומהירה .. באמת פחדתי אבל הפעם הגעתי מוכנה נפשית וידעתי בדיוק מה זה צירים ואייך ללחוץ וכו' .. בקיצור יהיה בסדר תחשבי חיובי הכל יהיה בסדר ... המשך קליל
אני ממש מבינה אותך ואפילו במצבך (לא בהריון אבל אותם חששות) אני אישית הייתי בוחרת בקייסרי. אז מה החלטנו לקנות לנסיכה שלך?
חה חה חה עם הניסיון שיש כאן להרבה בנות (וגם לי) נראה לי שהדבר היחיד שאת צריכה לפחד ממנו זה לא להגיע לבי"ח בזמן..