טוב....אז סיפור הלידה שלי + משהו עצוב ששמעתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה הגעתי לשבוע 41+3 והיה לי ממש קשה ביום שישי בבוקר הלכתי למוניטור למעקב ובמהלך המוניטור הרופא הלך למקרה חירום ו"שכח" ממני האחות אמרה שהיא רואה קצת האטה בדופק ושרופא חייב להחליט ולכן ליסוע למיון אחרי המון התלבטויות החלטתי ליסוע במוצ"ש רציתי לעבור את השבת בבית עם הבן שלי...
    אבל ב 2 בלילה התחילו לי צירים ולא הייתי בטוחה שזה צירים (כי זכרתי בערך את הצירים מהלידה הקודמת והם היו הרבה יותר רציניים). הם לא היו סדירים ולא ממש כואבים בסביבות 4 קמתי להתפנות ורציתי לחזור לישון ופתאום הרגשתי שאני שוב צריכה להתפנות וראיתי דימום הערתי את בעלי והוא אמר לי להתלבש והלך לקרוא לאמא שלו שגרה בסוף הרחוב לשמור על הקטן כשהוא חזר התחילו לי ממש כאבים ונסענו כל הדרך צעקתי ובכיתי כי כאב לי בעלי נסע כל הדרך על 160 בערך וכשהגענו יצאתי מאוטו והרגשתי שאני בלידה וממש הרגשתי את הראש בחוץ מהר עלינו ורצו לחבר אותי למוניטור ואז אמרתי שאני יולדת בדקו ובאמת היא הרגישה את הראש מהר המיילדות רצו איתי לחדר לידה והזעיקו רופא כי היה ירידה בדופק הרופא אמר לי ללחוץ פעמיים והבונבון הקטן היה כבר בחוץ ממש הרגשתי אותו יוצא
    הוא יצא תוך 10 דקות מהרגע שהגענו ואני עדיין לא מעכלת שזה היה כ"כ מהיר המיילדות היו עם התינוק ופתאום הרגשתי צורך לדחוף דחפתי והשיליה יצאה לבד בקיצור ממש היתה לי חוויה מתקנת מהלידה הקודמת שהיתה יחסית קלה אבל עם זירוז. התינוקי בונבון ומתנאלי שלי ממש דואג לו עדיין לא ממש מרגישים את הקינאה... מתי היא באה?
    בנות פתאום שמתי לב שזה יצא ממש ארוך אז תודה למי שקראה עד פה

ועוד משהו קטן לפני יומיים קרובת משפחה שלי ילדה תינוקת ללא רוח חיים והיא ממש שבורה אז אם מישהי מכירה סיפור דומה שהאמא יכולה לדבר איתה ולנסות ל"עודד" עד כמה שניתן במצב כזה אני אשמח לקשר בינהם.
16 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל תנחומים לקרובת המשפחה...
  • וואו איזה סיפור לידה - הלוואי על כולנו

המון אושר, בריאות, שלווה ונחת מהבונבון הקטנטן.

ודרך אגב הקנאה לא חייבת לבוא - ביני לבין אחי לא היתה קנאה בכלל לפי מה שאמא שלי מספרת.

ולגבי קרובת המשפחה שלך - אני משתתפת בצערם, אין לי איך לעזור לצערי

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • מזל טוב על הלידה המהירה והנפלאה שלך.

לגבי קינאת אחים היא קיימת, היא יכולה לבוא בצורה חדה ומשמעותית והיא יכולה לבוא בצורה די קלה.
    אצלי ההפרש בין 2 הילדים הם שנתיים, לכן הבן של היה קטן מידי בכדי להבין... אבל הוא החל לקנא בערך לאחר כחודש וחצי.
    כדי למנוע קינאה צריך לשתף את הבכור בכל מה שקשור בתוספת החדשה,: להביא חיתול, להביא מגבונים, לעזור לפתוח את הדלת, לשיר שיר לתינוק יחד עם אמא וכ"ו...
    צריך רק לחייך!
  • קודם כל מזל טוב

• הלוואי עליי לידה כזאת
    [url=http://www.glitterfly.com]

שליו שלי

• בנות תודה רבה לכן
    אני באמת מאחלת לכולן לידה כזאת אני ממש חששתי מהלידה ושיגעתי את כל הסביבה שלי מרוב פחדים אבל כ"כ שמחה שהיא עברה בקלות וכמו שאמרתי מאחלת לכולם שיעבור ככה בקלות וכמובן עם אוצר בידיים
    לגבי הקנאה אני באמת מקווה שהיא לא תהיה ואני ישתדל לעדכן...

אנגל אמא שלך עברה דבר דומה כמו הקרובת משפחה?? היא תוכל לדבר איתה??

אוהבת
    מיכל.
  • המון מזל"ט

• סליחה אבל נזכרתי במשהו נוסף

• תנחומיי לקרובת המשפחה
  • וואו מאמי איזו לידה קלה ומהירה, באמת הלוואי על כולנו.
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• סיפור לידה מדהים ביותר!
  • מזללללללל טוובבבבבבב
    איזה לידה קלה באמת הלוואי על כולם

אולי תתני לקרובת משפחה שלך תפורום
    של תמיכה
    יש שם סיפורים כאלו אולי זה יעודד אותה

[בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר
  • לגבי המתנה מהתינוק, כך עשו גם עם אחיין שלי.. והאמת לא ראיתי ולו שמץ של קנאה.
    הוא רק מספר שכשאיתי יגדל הוא ישחק איתו במתנות שלו (היה לו יום הולדת לפני חודש) אבל עכשיו אי אפשר כי הוא קטן.

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
    [
  • המון המון מזל טוב להולדת הנסיך הקטן
  • וואוווווווו איזו לידה מהירה!! סחטיין ומזל טוב
    המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה