בנות - צריכה אתכן בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות מה שלומכן?

אני לא מהמוכרות והוותיקות כאן אבל אשמח לשמוע את עצתכן

הנסיך שלי בן 5 חו
    לא מוכןןןןןןןןןןןןןןן להיות על הבטן או על הגב יותר מכמה דק
    הוא רוצה לעמוד ולשבת (כמובן בעזרתנו ) ואז הוא מבסוט צוחק מחייך
    אבל כשאני מניחה על הבטן או הגב במזרון פעילות או באוני'
    הוא ככ מתוסכל מיילל ובסוף פורץ בבכי מר

מה לעשות?? האם לקנות לו את הצעצוע כיסא הזה הליכון?
    זה לא מזיק לו לגב? אני מנסה לשחק איתו אבל הוא ככ עקשן
    ועוד משהו
    אני יודעת שלכל אחת יש את הניסיון שלה והדעה שלה
    אבל אני מרדימה אותו בידיים ..אני לא מתלוננת על זה וזה לא מפריע לי ככ
    השאלה האם אני עושה טעות ענקית בכך?

7 תגובות
עמוד 1
  • לגבי זה שאת מרדימה אותו על הידיים - לדעתי האישית (ובטח יהיו כאלה שלא יסכימו איתי..) כל עוד את יכולה - לכי על זה!!
    אני מאמינה שבגילאים צעירים מאוד התינוק צריך להרגיש כמה שיותר את האמא..
    למשל כבר יותר משעה ניצן ישן עלי במנשארי....
  • גם אני מרימה המון על הידיים כי אני מאמינה שבגיל הזה הם זקוקים לזה.
    את צריכה לצאת איתו לג'ימבורי למינהם, לפרוש שמיכה על הדשא (ביום יפה) ולשים לו משחקים. כשמשנים להם אוירה הם מתעסקים בדברים אחרים.
    לדעתי ההליכון הזה מיותר בגיל הזה.
    האמת שגם עילאי שלי היה בדיוק ככה ובגיל חצי שנה כבר ישב לבד יציב וזחל.
    יש ילדים גם כאלה....

מיטל

• תודה לכן שהגבתן ועל היעוץ
  • בקשר לשכיבה על הבטן אין לי מושג,,אצלי דווקא אהב
    אבל בקשר לידיים, אני עשיתי את זה עד גיל מאוד מאוחר והידיים שלי נהיו דלקתיות וגם הגב שלי הלך,,,שליו מאוד נהנה מזה וגם היה ילד מאוד רגוע,,ואני גם הסתובבתי עם המנשארי שעות וימים לכל מקום..אבל נראה לי שבתינוק הבא אני אנסה להרגיל אותו קצת אחרת,,,לא יודעת.... בסוף את תרגישי מה טוב לך.

שיהיה בהצלחה
    [url=http://www.glitterfly.com]

שליו שלי

• חשוב מאד לשים על הבטן כמה שיותר כי אז זה יגרה אותו להתהפך, שלב קריטי בהתפתחות. אם תוותרי לו - הוא לא יתקדם וגם לא יזחל אח"כ......

לגבי ידיים - הוא עוד קטן, אני לא רואה בזה משהו רע
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • לגבי ההרדמות על הידיים אני עד היום (דנדוש בת שנה ותשעה חודשים) שהיא מתעוררת בלילה (והיא מתעוררת המוןןןןןן ולא לאכול) מרדימה אותה עלי בידיים או איתי במיטה נכון להיום לא רואה שום פסול בכך
    לגבי השכיבה על הבטן............. זה מאסט להתפתחות להשכיב אותו על הבטן בדקו לו את טונוס השרירים? משכיבה על הבטן הוא מתרומם לזחילה על שש וזוחל גחון וגם מתיישב יכול להיות שהמרקם של האוניברסיטה לא נעים לו זה גם יכול להיות שימי שמיכת פוך אולי הוא יהנה מזה יותר
    מקווה שיהיה שינוי מקסימום תשאלי מדריכת התפתחות תינוקות

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • באופן כללי אני מאוד נהנת להרדיםאותה על הידיים אבל היא לא אוהבת להמשיך לישון על הידיים . כל עוד לא מפריע לך תמשיכי רק תזכרי שזה באמת משפיע על הגב שלך. שכיבה על הבטן יש לעודד מאוד חשוב להתפתחות מוטורית של הילד . הליכון הוא צעצוע נהדר בני הבכור וגם נועה מאוד אהבו להיות בהליכון אבל אחרי שהתחילו לקום ולעמוד לבד .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה