מתי הייתה עושות עוד צעד...? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בהתלבטות האם לעבור ל - IVF
    או לנסות עוד פעם אחת הזרעה...?
    (אני אחרי שמונה סבבים של הזרעות, פעם אחרונה שנגמרה בהריון מחוץ לרחם).

מה אתן אומרות?
    מתי ידעתן שזה הרגע לנסות משהו אחר...?

12 תגובות
עמוד 1
  • היי...!

אם יש מצב להיכנס להריון בהזרעות אז לדעתי תמשיכי ואם לא
    אז כדאי לעבור להפריה .
    שיהיה בהצלחה
  • איך אפשר לדעת אם יש מצב...?
  • היי מותק
    כל פעם שאני מתלבטת מה כדי לעשות אני עוצמת עיניים ומקשיבה ללב שלי, התשובות נמצאות אצלנו בפנים, אני מאמינה שזה יקרה כך או אחרת, כך שכל מה שאת צריכה זה פשוט להמשיך לנסות.
    ותהיי חזקה יקירתי. בכל דרך שתבחרי שיהיה בהצלחה
  • היי מתוקה,

את שואלת את שאלת השאלות, את היחידה שיכולה לדעת ולהרגיש, שיווה צודקת לגמרי... לריבונו של עולם יש את כל האמצעים להביא לך את הילד שלך.. ממש ממש כל האמצעים, לפעמים יש דרך מסויימת שרק בה יכול לבוא הנס שלך, אולי הדרך שלך היא IVF, יכול להיות שכן ויכול להיות שלא, תקשיבי ללב שלך, לבטן שלך.. אנחנו נוטים לשכוח ולהתעלם מאותה בטן מדהימה שמרגישה הכל כל כך נכון...

בכל דרך שתבחרי.. תזכרי תמיד שההריון הזה הוא מציאות שתכף תתגשם עבורך...

וצעד יקירתי.. את כבר עשית! לכי בעקבות הלב שלך
  • היי מתוקה,

את שואלת את שאלת השאלות, את היחידה שיכולה לדעת ולהרגיש, שיווה צודקת לגמרי... לריבונו של עולם יש את כל האמצעים להביא לך את הילד שלך.. ממש ממש כל האמצעים, לפעמים יש דרך מסויימת שרק בה יכול לבוא הנס שלך, אולי הדרך שלך היא IVF, יכול להיות שכן ויכול להיות שלא, תקשיבי ללב שלך, לבטן שלך.. אנחנו נוטים לשכוח ולהתעלם מאותה בטן מדהימה שמרגישה הכל כל כך נכון...

בכל דרך שתבחרי.. תזכרי תמיד שההריון הזה הוא מציאות שתכף תתגשם עבורך...

וצעד יקירתי.. את כבר עשית! לכי בעקבות הלב שלך
  • מצטרפת לאיחולי ההצלחה, אם נקלטת להריון מחוץ לרחם אז יש מצב שתיקלטי שוב להריון תקין - אני טועה?! שיהיה המון בהצלחה!!!
    אבל עכשיו כשאני חושבת על זה - אחרי כל טיפול הזרעה היית צריכה לחכות חודש הפסקה? זאת אומרת שאת כבר בטיפולי IUI לפחות 16 חודשים???????
    אני מפחדת מהתשובה שלך .....
  • בנות יקרות,
    התגובות שלכן הן תמיד עוד חיבוק, עוד ליטוף ועוד חיזוק ועדיין לפעמים יש לי תחושה שאני צריכה עוד ועוד ועוד....

גריזאדה לשאלתך, עשיתי שלוש פעמים הזרעות על בסיס טבעי, ולכן הטיפולים היו ברצף, אחרי שלושת הפעמים האילו עשיתי טיפול עם איקקלומין, בפעם הזאת הייתה לי בטא 13 וציסטה ולכן חיכיתי חודש שתספג. לאחר מכן עשיתי טיפול עם גונל חודש הפסקה ועוד טיפול עם גונל שהסתיים בהריון מחוץ לרחם.
    זאת אומרת סך הכל אני בטיפולים כבר שמונה- עשרה חודשים בערך ולפני זה כמה חודשים של נסיונות להכנס להריון באופן טבעי במהלכם נכנסתי להריון (בטא 300) ואז זה נפל.

ביום ראשון הקרוב אני אצל ההמוטולוג עם התשובות של הקרישתיות ואז אצל הרופא שלי, לראות איך ממשיכים....

אני מאוד מנסה להקשיב לבטן, ללב עוד אין לי בהירות...
    רעיה, דינה שיווה וגריזלדה מבחינתי גויסתן באופן רישמי להיות החברות שלי...
    מבטיחה להחזיר לכן תמיכה, חום ואמונה בכל רגע שתצטרכו.

המשך יום חמים לכולנו.
  • אשמח מאוד להיות חברה שלך
    זו החלטה שלך בלבד איך להמשיך הלאה ורק הבטן שלך ואת יודעות באמת מה ההחלטה הנכונה. מצד אחד נמאס כבר ויאללה - להפעיל את התותחים הכי כבדים!! מצד שני - את עכשיו אחרי הריון מחוץ לרחם, כשבהרבה מקומות אני שומעת שבד"כ הגוף נקלט מהר אחרי הפלה - על עצמי אני יכולה להעיד שמיד אחרי ההפלה נקלטתי שוב כמעט טבעי (היה זקיק שנתנו לו תמיכה איזה פעמיים עם גונל במינון 112.5 יחידות ...) ונקלטתי פעם שנייה ... בקיצור אני כן ממליצה (לא בחום ולא לא בחום , סתם המלצה..) לנסות עוד חודש .. אבל שוב - רק את יודעת איפה בן זוגך ואת עומדים ומה כוח הסבל שלכם ...
  • אז אנחנו חברות!

מה קרה לך אחרי הפעם השנייה שנכנסת להריון...? את גם בשלב ההזרעות עכשיו...?
  • לצערי הייתה הפלה זהה!!! זו הסיבה שלא ויתרתי והלכתי עצמאית לקופרמינץ לבדוק קרישיות יתר ... הייתי גם אצל אנדוקרינולוג (לא פסחתי על מימון לשום תחום קשור ) - יש לי LAC גבולי (אמור להיות בין 25-35) ולכן אני היום מזריקה קלקסן וכן - אני בהזרעות - הזרעה ראשונה (מתפללת שגם תהיה מוצלחת ולכן אחרונה) ושהקלקסן יפתור את הבעיה שהייתה לי עם ההריונות הקודמים. בינתיים אני שומרת על בריאות ומנסה לרזות כמה שיותר, זה לא מצליח במיוחד אבל יש מגמה חיובית למטה - זה לא קשור אמנם אבל יעזור במהלך ההריון ב"ה שיגיע ...
  • הפריה ממי,
    חבל על הזמן....
    זה מה שאני הולכת לעשות.... ואני אחרי 3 הזרעות
  • סנופי - אחרי 3 הזרעות שלחו אותך ישר לIVF? לפי מה זה נקבע? היה לך הפסקה בין חודש של הזרעה להזרעה שאחריו?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה