האם קיים סיכוי להריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות

אני חדשה פה ומראש מבקשת סליחה על הסיפור הארוך. אשמח לשמוע את דעתכן

יש לי מחזור לא סדיר ואובחנו אצלי שחלות פוליציסטיות. יש לי מחזור כל חודש ולפעמים יש איחורים. בשלושת החודשים האחרונים המחזור היה סדיר (27/10/09, 28/11/09, 29/12/09). המחזור האחרון שהיה ב-29/12/09 היה קצר מהרגיל (4ימים במקום 6).
    בתאריך 10/1/10 נצפה זקיק גדול והרופא אמר שזה זמן טוב להיכנס להריון.
    קיימנו יחסי מין ב-10/1/10,11/1/10 וב-12/1/10 החלה אצלי הפרשה חומה עם קצת דימום שנמשך כ-4 ימים. כשהחלו ההפרשות הלכתי לרופא נשים שבדק אותי ואמר שאלה הפרשות ולא דימום ושהזקיק נהיה קטן יותר מאשר היה בבדיקה הקודמת. חשוב לציין שלפני כן אף פעם לא היתה לי הפרשה/דימום שבועיים אחרי המחזור.
    בזמן ההפרשה/דימום היתה לי רגישות בחזה וקצת בחילות.
    ב-25/1/10 החלו דקירות בשחלה מצד שמאל בדיוק איפה שניצפה זקיק והרגשה שהמחזור עומד להתחיל אך עד היום 3/2/10 אין מחזור.
    יש לי מן הרגשה שמשהו לוחץ בשחלה השמאלית והדקירות בשחלה באות והולכות וכך גם ההרגשה שהמחזור עומד להתחיל.
    היום 3/2/10 ביצעתי בדיקת דם להריון שהראתה תוצאה שלילית.

האם יש סיכוי שהבדיקה טועה והאם עדיין קיים סיכוי להריון?
9 תגובות
עמוד 1
  • קורה שיש ביוץ מאוחר.. אז הכ יכו להיות.
    אם המחזור לא יתחל עד סוף או אמצע שבוע הבא, פני לרופא.
    לי בחודשיים האחרונים היו איחורים של 3 וחצי שבואות ושל שבועיים וחצי וללא הריון.
    אז גם דברים כאלו קורים.

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
    [
  • תודה על תשובתך המהירה.

• אין בעד מה.
    אני מקווה שעזרתי!

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • מה שמטריד אותי זה שהביוץ לא היה מאוחר כי שהייתי אצל רופא נשים בבדיקה יומיים לפני שהחלה ההפרשה החומה הוא אמר שאני בתקופת ביוץ ושהוא רואה זקיק גדול.

לפי הסימנים שהיו החודש (ושלא היו אף פעם לפני כן) הייתי בטוחה שזה הריון.
    אך בבדיקת דם שעשיתי היום יצאה בטא שלילית.
    האם בדיקת דם יכולה עדיין לא לזהות הריון?

האם הבדיקה אמינה ב-100%?

תודה מראש
  • לא יכולה להגיד מניסיוני כי אף פעם לא התנסתי בבדיקת דם לגילוי הריון.
    אבל עד כמה ששמעתי זו הבדיקה הכי אמינה.

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • היי
    בדיקת דם היא הבדיקה האמינה ביותר, יכול להיות שהזקיק שהרופא ראה הוא ציסטה? זה יסביר את הדימום, ואת העובדה שאין מחזור.
    אגב זה אופיני מאד לשחלות פוליסטיות ריבוי זקיקים קטנים שאף אחד מהם לא הופך להיות מוביל, כלומר גדל לגודל של 18-22 מ"מ,, ולכן אין ביוץ,
    הזקיקים הקטנים הופכים לפעמים לציסטות.
    גשי לבדיקה חוזרת, במידה וזאת אכן ציסטה יתכן ותקבלי טיפול בגלולות.
    בהצלחה
  • היי שיווה תודה על תשובתך.

בפעם הקודמת שהייתי אצל רופא נשים יצא כך שהגעתי בזמן ביוץ ורופא ראה זקיק גדול בגודל 36 מ"מ רק שאז החלו ההפרשות החומות מלווות עם מעט דם.

אני רוצה לספר שהיום (4/2/2010) הייתי אצל רופא נשים הוא אמר (תודה לאל) אין ציסטה. מבחינתו הכל בסדר. הוא אומר שהמחזור מאחר בגלל השחלות הפוליציסטיות.

הרופא רשם לי תרופא כדי שהמחזור יתחיל אבל אמר שאחכה כמה ימים כי אולי המחזור יופיע בעצמו מאחר והרירית עבה.

שאלתי אותו אם יש טעויות בבדיקת דם ושאולי אני כן בהריון
    הוא ענה: "תחכי שבוע ואם לא תקבלי תבצעי שוב בדיקת הריון כדי שתהיה בטוחה שאין הריון".

האם מישהי שמעה על מקרים שבהם בדיקת הדם לא הראתה הריון ואכן היה הריון?

תודה לכל הבנות

אתן מקסימות

המון הצלחה לכולן מכל ה-
  • היי מותק
    את בטוחה שהיה לך זקיק של 35 מ"מ?
    זקיק בשל יכול להגיע לגודל של 18-24 מ"מ ואז אמור להיות ביוץ, זקיק כה גדול למיטב ידעתי (הלא רפואית) יכול להעיד על ציסטה.
    מציעה לך לשאול את ד"ר ישי המקסים בפורום פוריות, בטוחה שהוא יתן לך תשובה אמינה.
  • היי

הרופא בדק אותי ואמר שיש זקיק גדול ומדד את הגודל ואמר לי שהגודל 36 על 35 . אני לא יודעת מה זה אומר אבל הוא הראה לי ואמר" תראי את הזקיק הוא גדול כמו ציסטה אבל זה לא ציסטה אלא זקיק" ואתמול הייתי בבדיקה אצלו והוא אמר שאין ציסטה אז כנראה שזה באמת היה זקיק גדול.
    ואחרי כמה ימים הזקיק נעשה קטן יותר והוא היה בגודל 30 ואז היה הדימום/ההפרשה וכמו שכבר סיפרתי עד היום אין מחזור.

תודה רבה

את ממש מקסימה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה