התייעצות בנושא תחפושת פורים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי, הבן שלי בן כמעט שלוש וכששאלתי אותו למה הוא רוצה להתחפש הוא אמר דווקא לחיה שהוא הכי מפחד ממנה. הוא לא מעלה את הנושא מעצמו אבל כשאני חוזרת ושואלת כדרך אגב על פורים אני תמיד מקבלת את אותה התשובה.
    יש לציין שבלילה לפני שהוא נרדם אנחנו ממש הולכים עם פנס, מגרשים את העכביש/נמלה/זאב/עורב- החיה התורנית ועושים לה קישתא כך שממש יש לו פחדים- מה שנורמלי לגיל הזה.
    אני חוששת שדווקא שיגיע רגע האמת הוא יפחד ולא ירצה לשים את התחפושת עליו, ואם לא כדאי לבחור בכל זאת בתחפושת אחרת בלי לעשות מזה ביג דיל.
    מה הייתם עושות?
7 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
    אשמח לתגובה..
  • תתחילי עכשיו כבר להראות לו את התחפושת ותראי את התגובה
  • אולי תלכי איתו לבחור תחפושת
    תראי אם הוא בוחר את מה שהוא ביקש..
  • אולי זאת הדרך שלו להתגבר על הפחד..להתחפש לזה בפורים

• אוקי.. תודה, רעיונות טובים, נעשה את זה עם הכנה, נראה אם ילך יותר חלק, מקווה שיש בשוק תחפושות של זאבים חמודים
  • אני קורא את ההודעה שלך וצוחקת ואת יודעת למה?
    כי שנה שעברה אביאל בחר להתחפש לשוטר אז אני צחקתי ואמרתי לו אבל למה דווקא שוטר זה שאתה מת מפחד ממנו.
    אני רוצה להגיד לך כמה שהיה לו פחד הוא לא וויתר ועמד על זה שהוא רוצה שוטר קניתי לו והוא התחפש לשוטר ואיזה צחוק זה היה הוא כבר לא מפחד והמשיך ללבוש אותה בבית גם אחרי פורים.

• אוקי, נלך על זה, תודה בנות..
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה