שחלותת פולוציסטיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    יש לי שחלות פולוציסטיות ואני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר חצי שנה ללא כדורים.
    אשמח אם תשתפו אותי בקצת מידע..
    אני מאוד מאוד לחוצה מהבחנת הרופא!
    בבקשה תעזרו לי...
3 תגובות
עמוד 1
  • היי

יש לי את אותה הבעיה אך שמעתי שגם זוג ללא בעיות נכנסים להריון תוך שנה. כך שאני לא מציעה לך לקחת בנתיים טיפול כי עדיין יש סיכוי להריון טבעי.

מחזיקה לך

ומאחלת לכולנו הריון כמה שיותר מהר
  • היי מותק
    נתחיל מזה ששחלות פוליציסטיות נפוצות מאד (5% מהאווכלוסיה) ונמשיך עם זה שיש בנות שנכנסות להריון בקלות גם כך ויש כאלה הנזקקות למעט עזרה.
    המחזור שלך סדיר? אם כן תפחיתי 14 יום מהמחזור הקצר ביותר ותקיימי יחסים יום כן יום לא למשך 10 ימים לפחות.
    את מזהה ביוץ? (חום השחר, הפרשות פוריות, סטיקים לזיהוי ביוץ בשתן) אם כן אשריך תעשי הרבה אהבה בימים האלה ותקווי לטוב.
    אם את לא מזהה תלמדי איך לעשות זאת בכל אחת מהדרכים שרשמתי לך (יש המון מידע בגוגל על כל שיטה), תלמדי להכיר את הגוף שלך, ותראי איך לאט לאט את מזהה בדיוק מתי הביוץ ומכפילה ואולי משלשת את סיכוייך להיכנס להריון.
    אם הגיל משחק תפקיד או שאין לך כח/זמן וכל השאר את יכולה לקבל מרופא הנשים הפניה לרופא פיריון עם האבחנה של שחלות פוליציסטיות,
    רופא הפיריון יתן לך הפניה למעקב זקיקים ובדיקות דם ויגידו לך בדיוק מתי את מבייצת, אם אין לך ביוצים לבד ניתן לגרום לגוף לבייץ באמצעות כדורים וזריקות.
    להכל יש פיתרון.תנשמי עמוק ותתחילי לחייך.את תהיי אמא.
  • שיווה את מדהימה!
    אין עלייך, את פשוט כל כך משתפת מהידוע העצום שלך ואני רוצה לספר לך שעזרת לי מאוד פה כבר כמה פעמים!!!
    גם לי יש שחלות פוליציסטיות וכל פעם שאני קצת בדכאון את פשוט מצליחה להרים אותי!!
    תודה על הכל, אני בטוחה שאני מדברת לא רק בשמי אלא גם בשם מאות בנות אחרות כאן

היריון בריא ותקין עוד החודש לכולנו!
    מקווים לטוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה