הגזמתי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני אנסה לכתוב בקצרה...
    שבוע שעבר ביום שלישי הזמנתי את גיסתי והבת שלה אלינו לאחה"צ..
    היא אספה את הבת שלה מהגן והם באו אלינו, אחרי שעתיים פתאום היא שואלת אם יש לי אקמולי כי לבת שלה יש חום... שאלתי אותה אם היא לא רוצה למדוד לה היא אמרה שלא צריך, כבר היה לה אתמול בערב
9 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחחחח...

היה לי את אותו עם גיסתי ביום שישי....
    הגענו להורים של בעלי והיא הייתה שם עם בעלה והילדה ופתאום היא אומרת לי שהבת שלה עם חום אני לקחתי את תאיר ואת הדברים שלי והודעתי לבעלי שאנחנו בבית

• לא, ממש לא הגזמת
  • מאוד מרגיז!!
    במיוחד עם יותמוש...
    [
  • ממש לא הגזמת ההפך הוא הנכון, הם הגזימו לגמרי. למה הם צריכים להביא ילד חולה ליד ילדים אחרים ולמה את צריכה להרגיש לא נוח. את שומרת על הילדים שלך וזו זכותך וחובתך.
    []
  • אוי אני שונאת שאנשים עושים את זה!
  • תודה
  • אני חושבת שפעלת נכון.
    כל אחד צריך לקחת אחריות על הילד שלו וגם לחשוב על אחרים.
    אם ילד חולה ועדיין רוצים לבלות עם משפחה,
    לדעתי צריך ליידע את שאר בני משפחה שיש להם ילדים קטנים,
    ולשאול אם זה לא יפריע להם.
    אנשים פשוט לא חושבים, או שלא אכפת להם
  • מאוד מרגיז
  • בכלל לא הגזמת!!
    היא זאת שלא בסדר, היא היתה צריכה להגיד לך,
    וזה לא בסדר לשלוח את הילדה לגן ככה!!!!
    שרית,
    אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!

יום נישואין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה