פעם ראשונה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חדשה כאן ובמקרה נתקלתי בפורום הזה.....
    נישאתי לפני שנה לבעל מדהים וכע שנינו סטודנטים, בהתחלה חשבנו לחכות עם ההריון לשנה רביעית, אבל בעקבות תגובה בין תרופתית לגלולות נקלטתי החודש.... ולמרבה ההפתעה הבנו שנינו שזה מה שאנחנו באמת רוצים גם אם זה יגרור עיכוב בלימודים... השבוע התחיל לי דימום וכשהגעתי לרופא הנשים הוא הסביר לי כי הייתה הפלה טבעית, וכי זה קורה ל50% מהנשים ושלפחות אני יודעת שאני יכולה להכנס להריון.... מאז אני לא מצליחה להפסיק לחשוב על זה, ומוצאת את עצמי פתאום דומעת ללא התרעה קודמת... למרות כל ההסברים והתמיכה מהסביבה....
    החלטנו שאנחנו בכל מקרה רוצים לנסות שוב... אחרי שבעלי ( בן יחיד) הבין פתאום את ההתרגשות ונכסף לרגש האבהי שבו.... ויותר מכל נכסף להתרגשות שלי...
    אבל אני לא מצליחה להפסיק לפחד.....

לפחות הבנתי....
2 תגובות
עמוד 1
  • בוטן יקרה
    הרית, זה אולי לקח קצת זמן אבל לאט לאט התחברת לרעיון, דמיינת את עצמך בתור אמא ואת האיש בתור אבא, נקשרת לעובר ואז התברר לך שאת חלק מסטטסטיקה נוראית של הפלות, וזה לא מנחם שזה קורה לעוד מלא נשים אחרות בכלל לא, אם כבר אז כואב יותר.
    אבל תזכרי העובדה שנכנסת להריון מוכיחה שאת פוריה ושהגוף יכול, אני לא יודעת אם זה יעודד אותך אבל סביר להניח שההריון הסתיים בגלל בעיה כלשהיא, ולמרות הייסורים אולי עדיף כך, הטבע הוא כל כך חכם ויש לו את הדרך שלו לסיים דברים לא תקינים.
    רוב הסיכוים שתהרי שוב במהרה, והפעם למרות החששות והפחדים יהיה לך הריון תקין לחלוטין, ובתום 9 חודשיים תחבקי את האוצר שלך.
    וההווה יהיה היסטוריה (כואב אבל פחות).תתעודדי יקירתי יהיה טוב.
  • היי,
    וואוו אני פשוט דומעת שראיתי מה רשמת...
    אני מכירה את ההרגשה הזאת...
    אני לפניי שנתיים הייתה לי הפלה טבעית... היה לי מאוד קשה חשבתי כל מיני דברים על הדרך למה זה קורה לי וכו'..
    אחרי זה התחלתי לקחת גלולות מסיבות אישיות...
    אבל בהתחלה אחרי ההפלה הייתי בשוק כי כבר התחלתי להרגיש את ההרגשה שעוד מעט אני יהיה אמא..
    אני דתיה אז הלכתי לרב כי הייתי במצב נוראי (גם ההפלה הייתה מאוד קשה מבחינת פיזית ב"ה אבל לא היה גרידה-גם ריגשית)
    הרב התחיל להסביר לי למה זה קורה...
    בקיצור אמרתי לעצמי תמיד לפחות אני יכולה להרות...
    הפסקתי לקחת גלולות לפני כ 5 חודשים בערך ועכשיו מנסים שוב בעז"ה.
    מותר לך לבכות לפעמים.... אבל זה יעבור... שיהיה לכולנו בשורות טובות.אמן.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה