מבולבלת - צריכה עזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ישי

יש לי מחזור לא סדיר ואובחנו אצלי שחלות פוליציסטיות. אני ובעלי מנסים 3 חודשים להיכנס להריון אך ללא הצלחה .יש לי מחזור כל חודש ולפעמים יש איחורים. בשלושת החודשים האחרונים המחזור היה סדיר (27/10/09, 28/11/09, 29/12/09). המחזור האחרון שהיה ב-29/12/09 היה קצר מהרגיל (4ימים במקום 6).
    בתאריך 10/1/10 נצפה זקיק גדול (36 על 35) והרופא אמר שזה זמן טוב להיכנס להריון.
    קיימנו יחסי מין ב-11/1/10,10/1/10 וב-12/1/10 החלה אצלי הפרשה חומה עם קצת דימום שנמשך כ-4 ימים. כשהחלו ההפרשות הלכתי לרופא נשים שבדק אותי ואמר שאלה הפרשות ולא דימום ושהזקיק נהיה קטן יותר(30מ"מ) מאשר היה בבדיקה הקודמת. חשוב לציין שלפני כן אף פעם לא היתה לי הפרשה/דימום שבועיים אחרי המחזור.
    בזמן ההפרשה/דימום היתה לי רגישות בחזה וקצת בחילות.
    ב-25/1/10 החלו דקירות בשחלה מצד שמאל בדיוק איפה שניצפה זקיק והרגשה שהמחזור עומד להתחיל אך עד היום 5/2/10 אין מחזור.
    יש לי מן הרגשה שמשהו לוחץ בשחלה השמאלית והדקירות בשחלה באות והולכות וכך גם ההרגשה שהמחזור עומד להתחיל.

בתאריך 3/2/10 ביצעתי בדיקת דם להריון שהראתה תוצאה שלילית.

בתאריך 4/2/10 הייתי שוב בבדיקה אצל רופא נשים מאחר שיש לי כאבי מחזור והמחזור לא מופיע. הרופא אמר שרירית מעובה ושאם לא יתחיל מחזור תוך שבוע לבצע שוב בדיקת הריון ואם שוב שלילי לקחת תרופה PRIMOLUT NOR 5 MG .

האם יש סיכוי שהבדיקה טועה והאם עדיין קיים סיכוי להריון?

מה יכולה להיות הסיבה להופעת הפרשה/דימום ?

האם כדאי לקחת את התרופה שהרופא המליץ?

האם יכול להיות זקיק בגודל 36 על 35? ומהו הגודל התקין לזקיק שיהיה ביוץ?

תודה מראש

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    זקיק מגיע לגודל מקסימלי של 23-25 מ"מ. הממצא אצלך מתאים יותר לציסטה מאשר לזקיק ויתכן שזו הסיבה לשיבוש שיש לך. כדאי לקחת את הפרוגסטרון. הוא מעודד את ספיגת הציסטה והופעת הוסת.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה