בוקר טוב... קצת חדשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בננות, מה שלומכן?
    אני מצוין מעבירה את ההריון בנעימים.. הבוקר הייתי בבדיקה שגרתית.. שמנדודי שלי אכן שמנדודי.. גדול בשבוע מהתאריך ושוקל 1.250..
    הרופא צחק ואמר לי תשמרי כדי שתהיה לידה קלה.. שלא יצא לך שמנמן.
    אני מאוד מקווה שלא יתפרע שם את אורי ילדתי 3.200 והיו לי תפרים אז מה יהיה לאן נגיע??!!

אורי אהבת חיי נשמתי הטהורה - אני אומרת לכן הוא בן 30 ולא שלוש.. הוא נבון בצורה בלתי רגילה על כל דבר הוא עושה איתנו משא ומתן.. יש לו הברקות שאנחנחו נופלים..
    אני מתה עליוווווווווווווווו החיים שלי! הוא מחכה מאוד לבואו של אחיו (למרות שיש זמן) מדבר לבטן כל היום צוחק שאני שמנדודה..
    וקורא לו "עוזי מחפוזי" פשוט להתאהב בו בשניה!

זהו אז מזל טוב לכל היולדותתתתת חודשלדת וכו...
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
4 תגובות
עמוד 1
  • איזה מתוקי קטן
  • גבר קטן ומתוק
  • אחלה חדשות

הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
  • שימשיך בנעימים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה