דילמה קשה או רבותי ההיסטוריה חוזרת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות מקסימות

21 תגובות
עמוד 1
  • מותק מצטערת אם זה ישמיע אגואיסטי אבל אני הייתי מתעקשת שיקבל את ההצעה
  • וואי, באמת קשה!!
    אני שונאת החלטות כאלה, שצריך לוותר על מישהו או משהו חשוב בחיים לצורך משהו אחר..
    כתבתי כבר 3 פעמים דעה שלי ומחקתי.. אני לא חושבת שאני יכולה להגיד מה הייתי עושה במקומך
    או לייעץ לך..
    יש 2 צדדים לעניין ובעלך ואת צריכים לעשות ולבחור את הצד שתוכלו לחיות איתו יותר
    בשלום. שלום כלכלי, שלום חברתי, והכי חשוב- שלום מצפוני...
    [
  • יפה שלי מה שלומך ומה שלום המלאכים שלך
    אני מאמינה שאם תשבי עם בעלך ותעלי בפניו את מה זהעלית כאן זה יסתובב לו טיפונת את המחשבה
    מעבר לכך תעלי בפניו את העובדה שאם לשותף שלו היתה מזדמנת הצעה מפתה הוא לא היה רואה אותו ממטר
    מעבר לכך הוא צריך לדאוג אך ורק לאינטרסים שלו של אישתו ושל שלושת ילדיו
    מקווה שיתעשת ומהר...
    מקווה שאת לא בורחת לנו לחו"ל או משהו כזה

• ווואאווו אני קוראת (את החלק על הבעל) וכאילו קוראת משהו שאני כתבתי..
    אנחנו בדיוק באותו המצב!!!
    ואני אומרת מי שמביא לי את הלחם הביתה בסוף כל יום זה לא החבר.. אז עם כל הכבוד ויש לי המוןןןןןןןןןןןןןןןן כבוד עשה מה שטוב לך ולבני ביתך.
    ככה אנחנו כרגע פועלים- בדרכי נועם מסבירים את עמדתנו, לסיים את הדברים ברוח טובה. לאן היא תנשב בסוף אין לדעת אבל מה שבטוח אני ידאג לרווחה המשפחתית שלי!
    שיהיה המון בהצלחההההההההההההה
    מי כמוני יודעת כמה זה קשה מבפנים לחוש ולהרגיש את זה.. אני עוברת את זה כל יום עם כל המילים החזקות ששמעתי..

אורי ועדי
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • בנות תודה,
    אני בבלבלה רצינית ובעלי יודע מה אני חושבת רק את מה שכתבתי לכן לגבי אבא שלי זה בא לי בפלאש רק הבוקרר ועוד לא שיתפתי אותו בכך .
    גם לי ברור שאם השותף היה מקבל הצעה כזו לא היה רואה אותו ממטר
    ויפיתו'ש תנשמי עמוק- אנחנו נשארים בארץץץץץץץץ

• אתחיל בזה שגם אני מקווה שאתם לא בורחים לנו לחו"ל.......

בתור אחת שאוספת את השקלים שלה - תטחני לו במוח!!! כל הזדמנות כזו היא פעם בחיים - שייקח אותה ולא יצטער אח"כ!!

הלוואי ולנו היה יכול להיות כזה דבר
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אהובתי....
  • וואו!
    אני ממש מבינה את מצבכם בנוגע להחלטה, ומדהים אותי לראות איך ההיסטוריה חוזרת על עצמה!!!
    איזה עסק יש לכם?
    אני אספר לך עליי ועל אורן
  • יש משפט שאומר: "עניי עירך קודמים" - וזה אומר שקודם כל תדאגו לאנשים הקרובים אליכם ביותר, במקרה שלך - למשפחה ורק אח"כ, אם אפשר - למעגל רחב יותר...
    בעלך צריך להבין שעסקים קמים ונופלים על ימין ועל שמאל, רק ככה אפשר להתקדם בחיים. אולי עכשיו נראה לו שהעסק שהקים יחיה לנצח, ואני בטוחה שהשקיע בכך המון - עוד דבר שמונע מבעדו לוותר עליו, אבל מי יודעת מה יקרה עוד שנה שנתיים? אף אחד! ולגבי החבר, מי יודע? אולי זה יהיה הדבר הכי טוב בשבילו? אולי בזכות זה שהוא יעזוב הוא ימצא משהו טוב יותר? את בעצמך אומרת שהעסק לא מכניס מספיק...
    בקיצור, לדעתי את לא צריכה "לשבת לו על המוח" אבל כן לדבר איתו בהיגיון ולומר לו את שעל ליבך... ואם הם חברים טובים אני בטוחה שהחבר יפרגן לבעלך אם הוא ישוחח איתו על כך ויביע את כוונותיו.
    מה שלא יהיה - שיהיה בהצלחה!!!!
  • לא פשוט וקשה מאוד.
    אבל יש אימרה נכונה והיא "אים אין אני לי מי לי" ובהחלט צריך לעשות את השיקולים של המשפחה והילדים. הלואי שתגיעו לדבר הנכון ביותר ושההיסטוריה לא תחזור על עצמה.
    את אישה מדהימה
  • באמת דילמה קשה....
    אם תצליחו להגיע להחלטה שתהיו שלמים איתה (שניכם) - שיחקתם אותה בגדול
    בינתיים - המון חיזוקים וחיבוקים
  • עושה מה שרוב הבנות אמרו לקחת את ההצעה בלב שלם סהכ לא כל יום נופלת הצעה כזו והלוואי ועליי היתה נופלת איזו הצעה שיכולה קצת לעזור כלכלית

המסנג'ר שלי: [email protected]

• "...תעשי, רק מה שאת אוהבת, רק מה שאת חושבת... שיהיה לך טוב..."

עם כל הכבוד לחברים, ויש המון כבוד- תאמיני לי, אתם צריכים לחשוב מה יהיה הכי טוב לכם כמשפחה וכיחידים, ולא לתת לפחד לשתק
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• בוקר טוב
    אני חושבת כמו רוב הבנות פה שבעלך צריך לקחת את מה שהציעו לו
    המשפחה קודמת לכל כמו שאמרת אם היו מציעים את זה לשותף שלו
    הוא לא היה חושב פעמיים
  • אני לפני הרבה שנים "אימצתי" לעצמי משפט שאני חיה לפיו

• השותף של בעלך היה לוקח את ההצעה?
  • בנות יקרות תודה לכולכן על התמיכה והעצות

• כל הכבוד שהחלטת לא לעמוד מנגד.
    בהצלחה
    והלוואי שיעשה את הדבר שהכי הכי הכי נכון לכם

• אולי זה ישמע קצת בוטה אבל..
    מהחבר שלו לא נעים לו וממך ומהילדים כן נעים לו?
    בהצלחה
  • היי
    אז אני אתן לך דוגמא מאיתנו כמשפחה:
    לחזי בעלי היה עסק מסעדה משפחתית שכל החיים הוא עבד בה איזה 15-17 שנה לאט לאט כל האחים שלו עזבו ונשארנו לבד בהתחלה לקחנו את עצמנו בידיים וגם הייתי בתחילת ההריון של ליה אז לא היתה ברירה אז במשך שלוש שנים לפני חצי שנה אמרתי לחזי מצטערת המסעדה הזאת הביאה אותנו כמשפחה למשבר כלכלי קשה מאוד עם חובות גדולים אני לא מוכנה להמשיך לא מספיק שאני מגדלת את הילדים לבד עובדת ונקרעת גם צריכה לשלם את החובות והעסק הזה הוא של המשפחה היינו משלמים שכירות להורים שלו אז חזי אמר לי אבל לאן אבא שלי ילך מה הוא יעשה בגיל 70 שנה עם אני לא יעבוד במסעדה אז לאבא שלי לא יהיה מה לעשות ואני אמרתי לו חזי עם כל הכבוד אנחנו לא צריכים לשלם את החובות ולדאוג לאבא שלך לתעסוקה כל האחים שלך יצאו וראו שהעסק מביא חובות ואנחנו צריכים לסבול בגלל שלאבא שלך אין מה לעשות.
    ומה יהיה עם המשפחה שלנו מה יהיה עם המשכנתא, הילדים, ואנחנו כזוג איך נשלחם את החובות והוא התעקש בסוף ועם הרבה הרבה טיפטופים ואני מדברת איתך על הרבה זמן שאני רואה את העסק נופל חזי הסכים לצאת וזה לא קל אחרי 17 שנה שאתה באותו מקום לקום.
    אבל הוא קם והיום חצי שנה הוא במשהו אחר לגמרי ויכול לבוא ולראות את הילדים מתי שהוא רוצה ואין לו אבא על הראש שגם לא מרווחים כסף וגם לא מסכים לו לקפוץ הביתה לראות את הילדים והאישה הוא מאושר ואומר לי כל יום תודה רבה על שדחפתי אותו לעשות צעד.
    אין ברירה עם זה עם החבר הוא חבר טוב הוא יבין ויקבל את העניין באהבה.
    בהצלחה
    רחל

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה