שוב אכזבה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• אני אחרי הזרעה שניה. היום ראיתי שיש סימני מחזור.
    שלוש שנים אני כבר מנסה להכנס להריון.
    מתחילה להתאייש. עוד כמה זמן לחכות?!?! יש סיכוי?!
    א
6 תגובות
עמוד 1
  • ראשית יקירתי אל תתאכזבי , אני מאוד מבינה לליבך אז קבלי חיבוק .
    שנית תנסי לבדוק אם הרופא המטפל אם את יכולה לעבור ל-IVF , לפי גילך ,ולפי הזמן שאת מנסה להרות (3 שנים) כמו שציינת
    יש לך את הזכות ולבקש לעבור ל-IVF.
    בהצלחה בובה

אירית
  • מתוקה, אני מבינה לליבך.
    תחזיקי מעמד בסוף זה יקרה

• מבינה מאוד לליבך...אני אחרי שמונה הזרעות.
    כתבת שאת שלוש שנים מנסה להכנס להריון, האם עשית פרופיל הורמונלי? צילום רחם? בדיקת זרע? מעקב זקיקים?
    האם את מטופלת אצל רופא פוריות, אני חס וחלילה לא רוצה להלחיץ, אבל הבדיקות הן חלק מתהליך הבירור, התשובות לכאן או לכאן יוכלו אני מקווה להרגיע אותך.
    מאחלת לך הרבה הרבה כוח ואמונה שהתינוק יגיע, מאוד חשוב בתוך התהליך הלא פשוט הזה.

וזה כמובן בסדר להישבר, לכעוס ולבכות עד כלות לפעמים.

שולחת לך חיבוקים מחזקים וחמים

• "הכי חשוך לפני עלות השחר"

אין יאוש בעולם כלל! תרימי את הראש, תחייכי ותצפי לטוב שיגיע! צריך הרבה תפילות יקירתי... ולהתחזק באמונה!

אני מבינה אותך, גם אני כבר מנסה שנתיים וחצי... אני יודעת ובטוחה שזה יגיע.. זה רק עניין של זמן! גם את צריכה להיות בטוחה! זה פשוט יגיע!
  • אולי סימני המחזור הם ההשרשה? לפי מה את בטוחה שזה מחזור?
    מבינה אותך מאוד חוץ מזה ... אני כבר מעל שנתיים מנסה (גם כשנקלטתי פעמיים הפלתי בשלבים מוקדמים) - זה לא קל , בעצם - זה קשה. זו התקופה הכי קשה בחיים שלי עכשיו. הלוואי שתעבור כבר מאחלת לך שזה לא מחזור ואם בכל זאת - אז שאת נכנסת לשבוע ראשון של ההריון שלך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה