היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
השנה אנחנו מתחפשים לאריה, אחותי קנתה לו תחפושת כלכך חמודה, ומכיוון שהוא היה כזה מתוקי בגיל 10 חודשים, נחזור על ההצלחה
כל פעם הוא רוצה משהו אחר.... כרגע הוא מתלבט בין דיאגו לבוב הבנאי. רק שלא יחליט על משהו אחר לגמרי מהתחפושת שנקנה בדיוק ביום שצריך להתחפש
דן- לתומס הקטר
לינו תתחפש לנסיכת הדבורים
מיכל - הם החליטו על איזו שהיא תחפושת כיתתית (היא ב - ח', למי שזה דווקא רלוונטי לה לדעת...
לסמדר קניתי שתי תחפושות :מיני מאוס ורודה והשנייה בל מהיפה והחיה, לגן היא תלבש את התחפושת של בל ונטע תתחפש למיני מאוס אדומה
צב תוספת מהממת למשפחה:
מוריה לנסיכה הכי חשוב לה שימלה פורחת ודביר לא החלטנו אם לא נמצא משהו אז אפרוח ואני רוצה נסיך
[בחיבוקי גדול רינת אמא של מוריה ודביר
עוד לא קניתי אבל סביר להניח שאיזשהי חיה (תחפושות שמגיעות בצורת אוברול)
לדנדוש יש 2 תחפושות שלה משנה שעברה שיושבות פיצוץ עליה השנה וצריך רק תיקון קל ביותר שאמא שלי תתפור
את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם [url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
קניתי לשקד את התחפושת של אלאדין. מדדתי לו והוא נראה ממש נסיך!!!!!!
ישקף אלוקים ממעון קודשו ויך כל שונאי עמו כהרף עין הנה ה' קם וניצב על אנך ישקם לכוס רעל, אבל לא יין מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
יואב יתחפש לבוב הבנאי, ורותם לליצן (ותודה למורן) שרית, אמא של יואבי הנסיך ורותם הנסיכה!!!
יום נישואין
מוריה מתחפשת לפיל
היייייי עילאי מתחפש לכלב דלמטי
בט-מן או לאיאה החמור מפו הדוב- תלוי במזג האויר ובמה שיעלה עליו טוב יותר. אני נוטה לבט-מן (נקוה שיהיה חמים)
]
שלי לזאב- אחרי המלצותיכן בפורום,- שזה כנראה בעצם כלב אפור שאראה אם מתאים ואדביק לו שיניים.., אין זאבים בשוק..