מי שמכירה- חנות הילולה- כדאי לבוא במיוחד? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי מכירה את החנות לאביזרי יום הולדת "הילולה" ברמת השרון? ראיתי את האתר שלהם ואני מתלבטת אם לשלוח את בעלי לקניות שם. אני רוצה מוצרים גם ליומולדת בגן, וגם ליומולדת עם המשפחה. השאלה אם זה שווה לנסוע לחנות הזאת במיוחד? כי אין לי כח שבעלי יתעצבן שאני שולחת אותו סתם...
    וגם- האם גבר ממוצע

6 תגובות
עמוד 1
  • החנות די קטנה. אני לא שולחת את בעלי לקנות דברים שהוא לא מבין בהם

• כל מיני דברים של יומולדת...
    הפתעות, שקיות יומולדת, כלים חד פעמיים... ואם הוא כבר שם אז גם דברים למשלוחי מנות...
    גם אני לא אוהבת לשלוח אותו אבל אין מצב שאני אוכל להגיע לשם, והוא עובד לא רחוק...לכן שאלתי

• החנות נראית שווה ביותר אני לא מכירה אותה אבל כמו שיעל אומרת הרי את תתעצבני כשהוא יחזר משם אז לא חבל על העצבים
  • נראה לי שאת כל הכלים החד פעמיים וכו את יכולה לקנות בכל חנויות הצעצועים/סופרים וכו'
    מיותר ללכת לשם.
    יש שם דברים יותר "מיוחדים" אבל את זה בכל מקרה לא תרצי שבעלך יקנה בלעדייך.
    בכל מקרה, נראה לי שהם פתוחים גם בשישי אז אם את רוצה לבחון את הסחורה את יכולה ללכת אז.
    יעל, אמא של יונתן
  • טוב, תודה

• אני לפעמים מזמינה משם קישוטים, יש להם דברים מדהימים
    שלא מצאתי במקום אחר.

בחנות עצמה לא הייתי, דרך האתר הזמנתי
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה