בנות - צריכה הדרכתכן לפני הזרעה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעזרת השם מקווה שתהיה בחמישי הקרוב , מתוכננות לי שתיים כאלה
    ואני לא יודעת כלום!!!
    אשמח לקבל כל מידע, חוץ מזה שיש לי כמה שאלות ספציפיות
    1. כשהולכים למסור את הזרע - מחכים שם עד שהוא מוכן ואז נוסעים איתו במהירות למרפאה - כמה זמן זה לוקח?
    2. כיוון שיש שתי הזרעות - האם כל פעם זה אותו התהליך או ש"מתרומת זרע" אחת יוצרים כמות לשתי הזרעות?
    3. יש טיפים/המלצות לעשות/לא לעשות?
14 תגובות
עמוד 1
  • 1. כשהולכים למסור את הזרע - מחכים שם עד שהוא מוכן ואז נוסעים איתו במהירות למרפאה - כמה זמן זה לוקח?
    בעיקרון אפשר לחכות שם ואפשר לחזור אחרי זה, תלוי איפה זה נמצא. ההשבחה זה בערך שעה אם אני זוכרת נכון. משם נוסעים למקום ההזרעה, לא בלחץ, לשים את המבחנה בחזייה שיהיה בטמפ' הגוף.
    2. כיוון שיש שתי הזרעות - האם כל פעם זה אותו התהליך או ש"מתרומת זרע" אחת יוצרים כמות לשתי הזרעות?
    בכל יום הזרעה נותנים זרע. גם אם זה יום אחרי יום.
    3. יש טיפים/המלצות לעשות/לא לעשות?
    הכי חשוב להגיע רגועה
    בהצלחה !!!!!
  • לילה טוב גרסיאלה,
    שירשיר כתבה לך את כל התשובות, אני אוסיף שבמהלך ההזרעות שאנחנו עברנו, הבאנו את הזרע מהבית, שמתי את הכוס הסטרלית מתחת לחזיה והנחתי על זה את הזרוע, חשוב שהזרע יהיה במקום חמים ונעים...
    לתת זרע במרפאה זה היה לנו קצת פחות נוח ונעים.

אם את רוצה לדבר איתי באופן אישי אני אשמח מאוד להרגיע אותך ולדבר איתך לפני, רק תגידי ואני ארשום את המייל שלי, אם לא זה גם בסדר...
    תשאלי ואני אספר לך, כמובן שהכל זה מהחוויה האישית שלנו.
    בסך הכל אני יכולה להגיד לך שזה תהליך קצר ולא מכאיב במיוחד.
    שיהיה המון המון המון בהצלחה!!!!!!
  • תודה רבה שירשיר ומודה לאל (איזה מצחיק זה להשתמש ב"שמות הבמה" שלנו)
    מחר בבוקר אחרי הבדיקות מקווה שאדע למתי מתוכננות ההזרעות ב"ה, מקווה שייצא לנו חמישי שישי ... או אפילו שישי שבת ולא ראשון (לא כיף תחילת שבוע .. עדיף כשנחים בבית בסופ"ש) אתן/מישהי יודעת איך זה עובד אם צריך הזרעה ביום שבת? ללכת למשרד של הרופא שלי זה ברור אבל איפה עושים השבחה? גם אצלו?
  • im so exited for you i dont have hebrew on my keyboard
    good luck.....

• Tnx darling!
    Hope ill do good on first strike
  • מהפה שלך לביציות ולזרעים!!!
    המון המון בהצלחה!!!

• בהצלחה יקירתי!

ענו על השאלות! לכי להזרעה בשמחה, עם חיוך! זה הכרחי!
    למעבדה לוקח בערך שעה להכין את המנה שאת צריכה לקחת, אני במקרה גרה ממש קרוב למעבדה, אז שמתי, הלכתי הביתה, שתיתי קפה, עשיתי טיול בין עצים אח"כ נסעתי למעבדה, צריך לשמור על המנה מפני שמש ו/או, אל תשימי מזגן, סעי בנחת, ההזרעה עצמה היא כמו בדיקה וגינלית, יכול להיות שתרגישי טיפהב אי נוחות אבל זה עובר.

בהצלחה יקירתי!
  • תודה כולן! תחזיקו לי - הלוואי שכולנו נקלט החודש!!!!! לתקין ובריא.
    דינה - מה איתך? איפה את עומדת בטיפולים עכשיו?
  • היי מותק...

אני בחודש ההפסקה בין טיפול לטיפול... בחודש הבא ממשיכים עם גונל.. מצחיק אבל אני מחכה למחזור (שלא מזמן הסתיים) בכדי להתחיל את הטיפול!

עשיתי הזרעה גם עם האיקקלומין וגם עם הגונל, עשיתי פרוטוקול ארוך מאוד עם האיקקלומין של 5 חודשיםשל נטילת איקקלומין, כי התחלפו הרופאים, עד שהגיע השעה שכולם הסכימו שזה לא משפיע עלי.. וגונל דווקא כן משפיע.. אז פחות הכיוון הוא חיובי.. ויש לברכה השמימית כלי להאחז בו..

אני מאמינה באמונה שלימה שזה יגיע בשעה הנכונה ביותר... עכשיו רק צריך להמתין בסבלנות לשעה הזו..

מחר ההזרעה שלך! אני מחזיקה לך אצבעות!
  • לא מחר - בשישי ובשבת (כן - עסק יקר כל הקטע הזה ... - אני מקווה שהוא/היא יבינו כשזה יירד להם מה"דמי כיס" )
    מתי את אמורה לקבל?
  • יש לפחות עוד שבועיים לחכות...
  • שלום בנות!
    לא ידעתי שטיפולי הזרעה , הם עסק יקר!

כמה יקר? אנחנו חברי מכבי זהב!

בהצלחה לכולן!!!

אלונוש.
  • שבוע טוב !
    ההזרעה היא לא בהכרח יקרה תלוי אם זה עם זריקות .
    ואם כן אז הזריקות עולות ותלוי איזה זריקות יש יקרות יותר ויש פחות .
    שיהיה בהצלחה ושילך הכסף כפרה על כולנו !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה