מטרנה חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן!
    מישהי יודעת משהו על המטרנה החדשה? מישהי ניסתה אותה??.
5 תגובות
עמוד 1
  • מה זה מטרנה החדשה?
    רוצה לתת לנו קישור שנדע על מה מדובר?

• אני, האמת קצת מבולבלת...
    עד היום היינו משתמשים לסירוגין במטרנה ואופטימיל, עכשיו אני קצת חוששת לגבי המטרנה...
    אם זה חלב "יותר מתקדם" אז מה זה אומר על המטרנה הישנה שעדיין מוכרים אותה. שהיא לא טובה? שהיא פחות טובה? שמה? איך אני עושה בחירות כאלה לגבי הילד שלי?!

אשמח לתגובותיכם

אימא לנועם ולמיכאל

• זה ממש לא אומר שהמטרנה הרגילה לא טובה, הם פשוט הוציאו נוסחה יותר "מתקדמת", בדיוק כמו שסימילאק הוציאה את האדוונס שמכיל אומגות וכיו"ב.
    לטענתם, המטרנה החדשה מכילה יותר רכיבים שדומים לחלב אם ועולים יותר, לכן היא יקרה יותר. אני מחכה שיגמר לי הסטוק של המטרנה ונראה לי שאנסה אותה.
    בסה"כ אני מעדיפה את מטרנה על הסימילאק (כחול לבן ) ושמעתי שיש קופונים באתר שלהם, עדיין לא בדקתי....
  • זה כמו סימילאק וסימילאק אדוונס.
    דיברתי עם השירות לקוחות שלהם.
    מזיינים את השכל.
    בעיני זה מגעיל הדרך בה זה נעשה.
    ואמא שלניים - ברוכה הבאה. מסכימה איתך בכל מילה.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה