ד"ר דוד ישי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל בנות הפורום, האם יש פה מטופלות של ד"ר דוד ישי במרפאתו הפרטית?
    אשמח לשמוע תגובות והמלצות
    האם ניתן להגיע אליו שלא לצורך ביצוע הפריות, אני צריכה להתחיל זריקות וממש מיואשת מהרפואה הציבורית

תודה יקירותי ובהצלחה לכולנו
3 תגובות
עמוד 1
  • אני מטופלת שלו כבר עשרה חודשים.
    אני מאוד ממליצה עליו, הוא נעים, סובלני, מקצועי ובעיקר בן אדם שרואה אותך.
    עשיתי אצלו טיפולי הזרעות.
    אני מתקשרת אליו לטלפון הפרטי, מתייעצת איתו אם צריך..סוף סוף מישהו שרואה אותנו וני לא אובייקט!!!
    אחרי שעברתי כמה רופאים, הגעתי אליו מתוך מקום של יאוש מהיחס שקיבלתי מהרפואה הציבורית.
    אני בטוחה שיש גם רופאים טובים ברפואה הציבורית, אני גרה באזור שיותר מתאגר למצוא רופא טוב ולכן הגעתי אליו, ואני מאוד מאוד שמחה על כך.

אני פה אם יש לך עוד שאלות, בכל אופן בהצלחה בכל דרך או רופא שתבחרי.
  • תודה רבה!
    יש לי ביטוח פרטי מעבודתו של בעלי, האם הוא נותן קבלות על מנת שאוכל לקבל החזרים?
    אשמח לדעת קצת על נושא התשלום, כלומר כל ביקור אצלו כרוך בכסף?

ושוב פעם, המון תודה לך, זה בהחלט מעודד!
  • אני עשיתי אצלו הזרעות.
    על תהליך ההשבחה במעבדה קיבלנו החזר, הסכומים נעים בין 250 ש"ח ל - 350 ש"ח, זה תלוי באיזה מעבדה את עושה ובאיזה יום סופ"ש הם יותר יקרים.
    , יש את יהודית סטולר בקריית חיים ואת דינה אמינפור בשד' מוריה, ברח של הקלינקה של דר' ישי. יצא לנו לעשות השבחות אצל שתיהן. שתיהן מאוד טובות ומאוד מקצועיות. לאחר התהליך הגשתי את הקבלה שקיבלתי מהן במרפאת האם שלי וקיבלתי החזר ישירות לחשבון הבנק.
    את משלמת על כל מחזור טיפולים, את לא משלמת על כל ביקור זה חלק מהתהליך. בנוסף קחי בחשבון שהתרופות (הורמונים ואובטריל), אני לא יודעת באיזה שלב את...אבל התרופות האלה גם כרוכות בתשלום של 400 ש"ח בערך. התרופות מסובסדות ע"י הקופה.

אלה הסכומים פחות או יותר...
    אם יש לך עוד שאלות תשאלי בשמחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה