היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ביישוב מבוא חורון יש קבוצה של בחורים עם קשיים רגשיים, נפשיים או פיזיים שעוסקים ביצירת עגלות ומיטות מעץ לבובות. לנו יש עגלה שקיבלנו מתנה מבן דוד של בשן שנמצא שם...
העיצובים פשוטים מאד, אבל המטרה מקודשת.
חוץ מזה בחולון יש חנות צעצועים "קליבר" שיש שם עגלות מהממות מעץ
אני חושבת שעגלה מעץ, ככל שתהיה יותר פשוטה, ככה תהיה יותר יפה. העץ גם ככה עושה אותה עגלה מיוחדת!
אם תרצי, אני יכולה לנסות לברר לך טלפון שלהם (אם נצליח לתפוס אותו)...
יש חנות שנראת תיבת נוח בראשון יש להםשם רק דברים מעץ ודברים מדהימים אני חושבת שיש להם גם סניפים נוספים תבררי --------------------------- שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
גיסי נגר מאמי. אני אוכל לשאול אותו עבורך. אבל תהיה בעיית שינוע אז אני לא יודעת עד כמה רלוונטי זה יהיה.
אתיכולה לבדוק בחנויות שמספקות ציוד לגנים בראשון יש את "דניאלי"...
קפצתי אתמול לסבתא שלי וסיפרתי לה שאנחנו הולכות לחפש מיטות לבובה. היא מיד הודיעה שהיא לוקחת את זה על עצמה. היא תזמין מנגר מיטה תקשט אותה ותכין לה מזרון, כרית ושמיכה (כמו שהיא עשתה לכל הנינים שלה לפני כמה שנים, אז מעין עוד לא היתה...) המון תודה לכולכן
איזו מתוקה סבתא שלך
זה ברור לך שאת מעלה לפה תמונות ברגע שהתוצר יהיה מוגמר נכון?