מה לתת לה לאכול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש שוברת את עצמי מה לתת לשקד לארוחת ערב
    בגן הם אוכלים כל יום בבוקר בימה או מקושקשת או קשה וירקות וגבינות ולפעמים טוסט עם קוטג או חומוס
    צהריים זה צהריים ובערב אנחנו אוכלים ביחד אז לפעמים אם אכלה בגן מקושקשת אני עושה קשה אבל אני מעדיפה שלא יותר מידי ביצים היא אוכלת כל יום
    לרוב אני מטגנת לה חלה ואת זה היא אוכלת אבל נראה לי זה כבר משעמם אותה כמעט כל יום למרות שהיא משוגעת על זה אנחנו יושבים בערב ביחד איתה ומה שאנחנו אוכלים זה משהו קל סלט גבינות וכו ואם אני ייעשה לה משהו אחר לא נראה לי שתאכל כי החוויה שלה שהיא אוכלת מה שאנחנו אוכלים ואם יהיה שונה לא נראה לי יעבוד כי רק אם זה בצלחת שלי זה אכיל בצלחת שלה לא

המסנג'ר שלי: [email protected]

11 תגובות
עמוד 1
  • הם כל יום אוכלים ביצה בגן? כי כשלהב לא אוכלת ביצה בגן (בימים שני וחמישי לרוב) אז אני נותנת לה ביצה לארוחת ערב.
    בימים אחרים אני נותנת לה עגבניה מגורדת עם גבינה וחתיכות לחם בפנים (משביע וטעים מאוד) או לחם מטוגן או פנקייק (זה פינוקים כמובן) או קונפלקס עם חלב וחתיכות בננה.
    בזמן האחרון ניסיתי לעשות לה דייסת סולת אמיתית אבל היא לא מוכנה לנסות אפילו לטעום

באהבה, סיון

הפייסבוק שלי: sivan werner
    המייל שלי: [email protected]
    המסנג'ר שלי: [email protected]
    הטלפון שלי: (%@@)**^(# - נו באמת חשבתן
  • כל יום אוכלים ביצה בגן וגבינה עם עגניה ולחם לא תאכל היא אוהבת גבינה ככה בלי כלום
    אוף
  • האמת שאנחנו אוכלים את הארוחה הבשרית בערב והוא אוכל מה שאני מבשלת...
    את יכולה להכין לה מרק, בורקסים, תירס, לביבות או אפילו סתם פסטה/ פתיתים/אורז עם סלט....
  • את יכולה ללמד אותה לנגב חומוס, זה מזין, טעים ושלי מאוד אוהב את פעולת הניגוב.

חוצמזה את יכולה לטגן לה לביבות גבינה- זה קלי קלות והקטנים מתים על זה. (בקערה מערבבים גבינה לבנה, קוטג או כל גבינה אחרת שיש בבית, פירורי לחם, טיפונת קמח וביצה. בעזרת כף יוצקים למחבת משומנת, הופכים כשזהוב, ובתיאבון).

את יכולה להכין לה סלט ירקות עם חתיכות גבינה וקרוטונים- גם ירק, גם לחם גם גבינה במנה אחת!
  • למה שלא תאכל את מה שאתם אוכלים?
    סלט גבינות וכו' נשמע נהדר....
  • אנחנו אוכלים בארוחת ערב לרוב סלט, שקשוקה ולגאיה ביצה קשה (אוהבת רק ביצה קשה ולא בשום אופן אחר), טוסטים של גבנ"צ , או לחמניות וכל אחד מורח לעצמו ממרח ושם לעצמו נקניק וכו...ולרוב אני מכינה עוד משהו..לפעמים כנפיים מצופות בתנור, לפעמים פסטה או פתיתים ונקניקיות..וכמובן יש על השולחן אבוקדו חתוך, זיתים ,תירס וכו..וגאיה אוכלת מהכל..מכל דבר קצת..הכי חשוב לה זה הנשנושים בסוף חייבת לנשנש זיתים ותירס חחח
    כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• עשה לי תאבון השירשור הזה....

אמא לשני מלאכים

• באמת מה רע במה שאתם אוכלים?
    אם את רוצה לגוון זה לא בעיה.
    פיצה (ממש להכין בצק עם גבנ"צ וכו') או לחילופין פוקאצ'ה
    טוסט
    פסטה כלשהיא כשברוטב אפשר לגוון
    דייסה (אני מרתיחה על הגז חלב רגיל עם שיבולת שועל ולזה אפשר להוסיף קינמון או סוכר או כד'. שחר אוהב בלי כלום רק עם שיבולת שועל וחלב... מזין ומשביע)
    לחם מטוגן
    לפעמים הוא אוכל בשרי.
    פלטת גבינות עם ירקות ולחם
    שקשוקה
    ביצה על סוגיה (אצלך לא רלונטי כ"כ)
    והרבה פעמים אני נותנת לו סוג של צ'ופר אחרי ארוחת ערב. נניח גמדים או מעדן אחר, חלבה, עוגיה שהרגע יצאה מהתנור

זה מה שעולה בראש עכשיו
    תוספת מהממת למשפחה:
  • אבוקדו
  • טוסט,פרוסה עם נקניק ,פתיתים,
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה