וואו,וואו יש תשובה חיובית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכל בנות הפורום. בשעה טובה הגיעה לי תשובה חיובית אחרי הזרעה שלישית.אני כמוכן בפורום הזה כמה חודשים וממש לא האמנתי כשראיתי את התשובה,חשבתי שזה קורה רק לאחרות. עדיין הכל נורא בהתחלה וצריך לבדוק שבאמת הכל בסדר-שיש שק הריון,שזה ברחם,שהבטא מכפילה את עצמה...אבל ההרגשה הזאת פתאום לראות תשובה חיובית היא מדהימה. אני רוצה לחזק את כל הבנות,לא להתייאש,לא לוותר.תלכו עם החושים הפנימיים שלכן-אני לא רציתי ישר לקפוץ להפרייה אלא לנסות כמה סבבים של הזרעות.ובאמת הכי חשוב-לא לחשוב על זה יותר מדי.אני אחרי ההזרעה השלישית ממש לא התעסקתי בזה וממש הייתי רגועה והראש במקום אחר. אז אני מקווה שהכל יהייה בסדר-אמן.אנחנו ניסינו כבר שנה ו-8 חודשים בערך.ההרגשה היא מדהימה,שזה יכול לקרות גם לי. אז לא להתייאש ולשדר אופטימיות.
9 תגובות
עמוד 1

• אח - איזה הודעה יפה!!!
    בשעה טובה - שיהיה בהצלחה!
  • מזל טוב, מזל טוב מזל טוב....!!!
    איזה כיף לשמוע, אני מאחלת לך הריון תקיון ומשעמם....

חיבוקים וחיוכים
  • רותם מתוקה.

שיהיה בשעה טובה.

כל הכבוד שנכנסת לעדכן, זה נותן כח להמשיך!!!!

שיהיה לך היריון תקין ובריא, 9 חודשים עגולים ומאושרים.

יונינה
  • רותם!

בשעה טובה!
  • איזה כייףףףףף
    בשעה טובה
    המשך הריון קל ותקין

• מבינה את ההרגשה שלך (אני אחרי הזרעה שניה נקלטתי) איזה כייף
  • מזל טוב !!!!

שיהיה הריון קל ותקין ....

ושנשמע רק בשורות טובות
  • תודה תודה לכל הבנות על הפירגון.בעזרת השם אצלכן מאוד בקרוב. תחשבו רק חיובי.
  • מזל טוב מותק
    הריון קל ותקין

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה