טלויזיה- טוב או לא? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    האם זה טוב בגיל חודשיים להושיב תינוק מול הטלויזיה?
    אם לא, מדוע?
21 תגובות
עמוד 1
  • אני חושבת שלא טוב בכל גיל.....
  • אני מושיבה אותה כאשר אני מבשלת או מסדרת את הבית ואני רואה שהיא ממש מרותקת לטלויזיה.
  • לא אגיד לך שאני לא חוטאה בכך, אבל רצוי לא להפריז.... אבל בגיל חודשיים את יכולה לשים אותה על שמיכה עם כל מני צעצועים / מוביילים / אוניברסיטה וכו'.. וזה כבר מעסיק אותם... בגיל הזה אין להם לאן לברוח.....

• זה בסדרגמור...
    אולי גיל חודשיים זה קצתמוקדם ולא מעניין כ"כ...
    אבל אני בעד טלוויזיה

• אני בעד אבל רק דברים מסויימים כמו שירים ערוץ ילדות ישראלית אצלנו קבוע וגם דנדוש לא תמיד צופה העיקר המוסיקה

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/IYyX-10g]http://www.tickerclub.com/cache/5581b77dd9.png
  • אני בעד !!!! בעיקר שירים שהם שירי הפעלה ואנחנו עושות יחד או רוקדות
    ולפעמים זה ממש עוזר כשרוצים רגע להעמיד סיר עם אוכל או כל דבר...
    כמובן לא להפריז כל דבר במידה
    לגבי גיל חודשיים אני הייתי שמה אותה מול בייבי איינשטיין עם הטרמפולינה לכמה דקות רק בשביל הצלילים והצבעוניות ... גם אמהות צריכות פיפי מדי פעם לא?
  • גם אני בעד

אני חושבת שיש היום ערוצים לקטנטנים עם תכנים טובים ומעולים
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • כמו כל דבר בחיים - במידה הנכונה זה לא רע.
    כמובן דברים שמתאימים לתינוקות רכים.
    אם את צריכה זמן לעצמך (נקיון או להעמיד סיר) וזה מה שיעסיק אותה לזמן הזה, אז זה בסדר.
    אפשר אפילו לראות ביחד ולשיר את השירים או ללמוד צבעים וחיות או סתם נושא ל"שיחה". זה עוזר לפעמים להפעיל את התינוק.
    אבל לא שעות כמובן. ולא במקום פעילות מעשירה.

• גם אני חושבת שבמידה מסויימת זה טוב...
    בגיל הזה לדעתי 10-15דקות זה בסדר
  • קראתי מאמר על כך ובמאמר זה אומר שטלויזיה יכולה לעשות נזק לטווח הארוך כלומר כמו פגיעה בהתפתחות של הילד, פגיעה בראיה וזה גורם לילד להיות עצבני.
    ויש לי חברה שהילד שלה חולה על טלויזיה(הוא בן שנה ושלוש) והוא עצבני ואלים ברמות! השאלה אם זה קשור אחד לשני..
  • 1. גיל חודשיים זה מוקדם מדי לטעמי

2. ההבדלים הם גם באופי - הגדולה שלי מאד אהבה מגיל מאד קטן ואילו הקטנה שלי רק לקראת גיל שנה התחילה להתעניין בה.

כמו בכל דבר - חצי שעה - חצי שעה שם - זה לא מה שיגרום לילד להפוך אלים, לא לדעתי, בכל אופן.......
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • הטלויזיה הכי טובה שלנו זה האקווריום- 4 דגים זהב ויש לך קצת שקט...
    כמו שאמרו פה- הכל במינון, לא להכנס להיסטריה, אבל לא להפתות להעביר ככה ים זמן
  • טוב,אני דווקא נגדלי אין טלויזיה בבית,וזה לא קשור שאנחנו דתיים,אני מכירה גם חב'רה חילונים בלי טלויזיה ואלו חיים אחרים לגמרי.לגבי הגיל-למה לשים תינוק מול טלויזיה אם הוא יכול בשקט לשחק במשחקים אחרים והיום יש מלא משחקים מקסימים שיכול להעסיק אותם הרבה זמן.לגבי מחקרים גם אני שמעתי על מחקרים שטלויזיה מזיקה -אם זה בעינין שהכול מגיע"על מגש" הילד לא צריך להפעיל חשיבה,ואם זה גם עינין השמנה.היום עשו מחקרים על זה שילדים ככול שהם רובצים יותר מול טלויזיה ומחשב כך הם גם עולים במשקל,לדעתי מחקרים הלו הוכחו..
    בכל אופן,בגיל קטן זה נחמד פה ושם,יש לך שליטה על התכנים וכו..ובגיל גדול יותר?כבר אין שליטה לא על תכנים ולא על כמה זמן צפיה וחבל..יש הרבה דברים יפים בחוץ ולא כמו במסך הקטן:-)
    מחשב-זה בכלל מכה לדעתי,הבן הגדול שלי ממש התמכר שאני בתומי נתתי לו לראות כל מיני אתרי משחק של גיל קטן וגם לא הקפדתי על הזמנים ועכשיו אני אוכלת מזה קש.היום יש לו זמן מוגבל,אם הוא רואה מחשב ועבר לו הזמן הוא יכול מאוד להתעצבן,אני ממש רוואה את ההבדלים כשהוא לא משחק לעומת ימים שאני כן נותנת לו לשחק.אמרתי לו את זה גם..בקיצור עכשיו אני חכמה יותר..
    יש כאלה ששמים בחדר הילדים טלויזיה ומחשב בנוסף למה שיש בבית וזה לא טוב,שלא לדבר על בריא,וגם כאן יש מחקרים..
    בקיצור,שהם קטנים תזכרו שזה בשליטה בגיל הגדול יותר ברגע שהם התרגלו זה כבר מאוד קשה זה לא רק מהניסיון שלי אלא גם של עוד הרבה אנשים שאני מכירה.
    אין כמו בלי...
  • וזה שאת גברת, רואה טלויזיה במחשב, לא אומר כלום אה??????
  • לשים אקוריום בחדר של הילדה זה טוב? זה לא מסוכן?
  • למה בחדר של הילדה? אצלנו זה בסלון... וזה גם לא בגובה נגיש, אבל זה מרגיע ומעניין אותם ממש, תנסי כשתעברי פעם ליד אחד, תראי איך היא מגיבה
  • אני גם ממש נגד, וכן יש לי טלווזיה בבית.
    בכלל אני ממש לא בעד שילדים יראו טלווזיה, יש לנו רק ערוץ 1 ו-2 והבת
    שלי הגדולה בכלל לא רואה. אני מעדיפה שהיא תראה סרטים, שבהם
    יש לי שליטה על התוכן שלהם. והבת הקטנה ברור שאני לא אשים אותה ליד זה,
    יש לי דיסקים של בייבי אינשטיין וכו' אבל גם את זה אני לא שמה, אני מעדיפה
    שהיא תהיה על הבטן בלול ותשחק עם הצעצועים או תהיה בטרמפולינה/אוניברסיטה. למה להתחיל בזה כ"כ מוקדם?? גם ככה מן הסתם
    הוא יראה טלווזיה יותר מאוחר, לדעתי זה מיותר לחלוטין.
    []
    ]
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מתוקונת29

וזה שאת גברת, רואה טלויזיה במחשב, לא אומר כלום אה??????

הלווווו,אני רואה פעם ב...וחוץ מזה יקירתי אל תשווי אותי לילד,ההבדל הוא גדול גם מבחינת הבנתו את הדברים,וגם מבחינת תפיסתו את הדברים..וכשהוא יתרגל להפסיק לו זה יהיה קשה..
  • לא יודעת לגבי טלוויזיה, אני תמיד איפשרתי לילדיי לראות סרטים ב - DVD, ובכלל, אני גרופית של עניין המידתיות... כל דבר במידה הוא לא יותר מידי מזיק... ואני חושבת שגם לטלוויזיה יש את היתרונות שלה.
    מה שכן,
    הדר ומתוקונת - נא לא לריב בננות!
  • שרוני מאמי..אל תדאגי אנחנו לא רבות [8D זה מצוין,גם אני מראה סרטי dvd והכול במידה.אבל בסרטים יש שליטה,בטלויזיה לא ובמחשב גם לא אז למחשב מצאתי פיתרון מצוין שמתי את אינטרנט רימון ואני מרוצה וכמובן יש לבן שלי בו זמן מוגבל.אבל טלויזיה עם כל הערוצים של היום איך אפשר לשלוט?שוב,בגיל קטן בהחלט אפשר לשים גבולות וכו...אך מה בגיל הגדול יותר??ובגיל ההתבגרות ...בכלל..
  • הכל במידה ובהחלט ערוצים שמתאימים להם.

[]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה