היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני רואה הרווק ואני לא חושבת שעשה טעות... לא היתה לו כימיה עם הילה, היא לא נראתה מעוניינת, היו שם עוד בערך 10 בחורות אחרות שהיו דלוקות עליו בטירוף אז הוא העיף אותה. לדעתי היא ממש יפה, אבל יופי זה לא הכל. יעל, אמא של יונתן
ממש לא עשה טעות! לא היה "קליק" ראשוני ואחר כך זה נגרר ונגרר למצבים ממש לא נעימים, שהוא לא מתייחס אליה מספיק (לטענתה) ושהיא מתחילה לעשות עליו "ברוגזים".
לפי דעתי- החלטה נכונה ונבונה, למרות ה"ספיץ'" שהיא נתנה לו באוזן לפני שהיא הלכה.
אני דווקא מאוד אהבתי את הילה למרות שידעתי שהיא לא לטעמת הרווק. לדעתי דפנה, יסמין ונועה יגיעו עד הסוף... יעל הזאת ממש מעצבנת שתעוף כבר!
לדעתי הבחורה הכי איכותית שם זאת מעיין, היא מתנשאת וחושבת את עצמה- אבל לפחות יש לה על מה. בכל אופן הוא ממש לא עשה טעות- הילה יצאה ממש טיפשה עם הנאום באוזן. התביישתי בשבילה... נטלי לדעתי רעה, לא מפרגנת לאחרות וצבועה בטירוף... יסמין ודפנה חמודות ויש מצב שהן יהיו הפיינליסטיות.
אני גם מאוד התלהבתי מדפנה. את מעיין אהבתי מאוד בהתחלה, עד עכשיו (אולי עכשיו קצת פחות), היהירות שלה פשוט מטורפת!