סקר של 2 שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. מתי העברתן את הילדים ממיטת התינוק? ואיזה מיטה- מיטת מעבר או ישר מיטת נוער (כמובן מותאמת ללדים עם מעקה)?

2. נושא אחר- חשבון מים- כמה אתן מקבלות? האם הסכום הגיוני לכמות המים שנראה לכם שאתם צורכים?
    אני קיבלתי חשבון מים 360 שקל!!! אין מצב שזה הגיוני אנחנו רק 3 ורוב היום לא בבית, וכביסה עושה פעמיים-שלוש בשבוע. איך השעון מראה 45 מ"ק? מקווה שזו טעות ואין נזילה איפשהו
    http://www.........
5 תגובות
עמוד 1
  • --------------------------------------------------------------------------------
    1. מתי העברתן את הילדים ממיטת התינוק? ואיזה מיטה- מיטת מעבר או ישר מיטת נוער (כמובן מותאמת ללדים עם מעקה)?
    1. אני רוצה לקנות ליותם מיטת מעבר קטנה של פו.
    2. נושא אחר- חשבון מים- כמה אתן מקבלות? האם הסכום הגיוני לכמות המים שנראה לכם שאתם צורכים?
    2. אני מקבל חשבון של בערך 150-200 ש"ח

[]
  • 1- את שילה העברנו בגיל שנה ו-10 כי בדיוק עברנו דירה וקנינו מיטה לדירה החדשה..
    חוצמזה- שהודיה כבר היתה צריכה טיפה יותר מקום מהעריסה הקטנה..
  • 1. בגיל שנה ועשר בערך. ברגע שראיתי שהוא מנסה לצאת מהמיטה...

2. אין לי מושג. מאז שהעלו את המחירים עוד לא קיבלנו חשבון... בימים הקרובים זה צריך להגיע.

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • 1. את ליאן העברתי בסביבות גיל שנה ו- 3 חודשים למיטת נוער....
    סתם בזבוז כסף המיטת מעבר.

2. 63 ש"ח לחודשיים. נראה לי לא הגיוני כי זה קצת מדי ואני חורשת על כלים ומכונות כביסה.
  • 63 שקל????
    זה לא הגיוני בכלל!!!
    בואי נתחלף
    http://www.........
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה