כאבים ומעקב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ישי!
    אני בסבב שני לכדורי איקקלומין (היה כדור אחד ביום למשך חמישה ימים,החל מהיום החמישי)
    היום אני ביום ה-22 למחזור. מהיום ה-10 למחזור אני ובעלי קיימנו יחסי מין כל יומיים כדי לכסות את כל הטווח האפשרי, כי אין לי מחזור סדיר בכלל! ואין לי מושג מתי זה יהיה.
    לפני כחמישה-שישה ימים הופיעו לי הפרשות שנראות כפוריות ולכן חשבתי שזהו יום הביוץ, אולם המשכנו לקיים יחסים גם לאחר מכן.
    מאז יש לי כאבים חזקים בצד ימין של המפשעה שלא עוברים
    האם כאבי ביוץ קשורים לכך? מדוע הם לוקחים כל כך הרבה זמן?? (כבר חמישה ימים)...? האם זה משהו שמצריך התערבות/טיפול/בדיקה?
    מעולם לא חשתי כאבי ביוץ ולכן אינני יודעת מה לעשות במצב זה.
    שאלה נוספת- הרופא שלי לא הפנה אותי למעקב זקיקים וחשבתי שזה חשוב, מתי אמורים לבצע בדיקה זו? והאם כל רופא נשים יכול לעשות זאת?
    סליחה על ההודעה הארוכה, אודה להתייחסותך המהירה
    -מקווים לטוב-
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    הכאבים האלה אינם כאבי ביוץ. אני מציע שתבדקי. יתכן שהתפתחה ציסטה שגורמת לך לכאבים.
    את מעקב הזקיקים היית אמורה לעשות מיומיים אחרי סיום נטילת האיקקלומין.

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה