מה דעתכן על- ..דיאטות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דיאטה בעזרת תכשירים?
    כדורים וכאלה של דיאטות מציפים את רשתות הפארמים..
    תמיד תמיד כשאני עומדת בתור בסופר פארם העיניים שלי ממש נצמדות לכל התכשירים האלה..
    די! נמאס לי מהקלוריות המעצבנות האלה שמציקות לי 24 שעות בימממה, לא נותנות מנוח..
    לא נותנות לי להיכנס לשום בגד שאני אוהבת..
18 תגובות
עמוד 1
  • בעייני זה רע.
    דיאטה זו דרך חיים ולא משהו שעושים תקופה וזהו.
    אם הליכות לא מספיק אז תוסיפי עוד סוג של ספורט + תאכלי נכון. אני מאמינה רקקקקקקקקקק בזה.

ילד יפה של אמא
    תוספת מהממת למשפחה:
  • עמיתוש
    מה המצב יקירתי ?

אני גם בזמן האחרון משמינה והעפתי מלא בגדים
    שמוצאים לי את העיניים
  • אצלי הבעיה היא שאני אוכלת גם כשאני לא רעבה
  • מנסיון של כל הדיאטות שקיימות בשוק שום דבר לא באמת עוזר....הכל בראש...
  • אוף.. אבל דיאטה בריאה ורגילה כ"כ כ"כ איטייית...
  • שום קשר לאישפוז מאמי....הרעיון הוא 3 ארוחות מסודרות ביום ומאוזנות...זה דבר שאפשר לעשות גם בבית...רק שמעולם לא עשיתי את זה
  • אני לא מאמינה בכדורים האלה

צריך מאד להיזהר, רובם משווקים כתוספי מזון ולא עוברים בדיקות מספיק מקיפות לגבי הבטיחות שלהם.

רובם גם מהסוג של משלשלים, זה עלול לגרום להתמכרות
  • ורציתי להוסיף על דברי עוגית הטעימה (
  • צריך גם להיזהר מהמצב ההפוך- לא לרדת יותר מדי... אני לפני ההריון הראשון ממש הייתי בתת משקל, הייתי כמו שלד, כי לא היה לי שום תיאבון לכלום, אני מייחסת את זה לגלולות הריון שלקחתי בזמנו ושלדעתי גרמו לירידה בתיאבון... אז נא להיזהר גם עם זה

• מסכימה עם כל חברותי המלומדות

• diet for life של סופר פארם דווקא סבבה....
    לי אישית זה עזר "לסתום את הפה" ולא ללעוס כל הזמן
    זו פורמולה שעוזרת לך לשלוט בצריכת המזון ובנוסף
    יש ויטמינים כתוסף תזונה.
    עם זאת אני בתנועה כל הזמן סביב הבנים (ספינינג במדרגות עושים לי...)
    ולוקחת מסטיק או תפו"ע במקום חטיפים....
    html]
  • הי, מחזקת את ידיך- כולנו באותה סירה.. מסכימה כאן עם כולן,
    רציתי להגיד לך שבנוסף למשקל- את פשוט צריכה לטפל באמא שלך
    אם מבאס אותך לשמוע, אז בלי עצבים הייתי מוצאת את ההזדמנות ואומרת לה לרדת מהעניין הזה, אני מכירה גם בעלים שמרשים לעצמם להגיד דברים כאלה- בעיני זה לא לעניין-
    אלא אם נאמר בצורה הוגנת כמו- "בואי נעשה יחד הליכות" או משהו כזה
    את ניסית לעשות ספורט קבוצתי?
    עלי זה מאד עובד..כשנהנים מהאינטראקציה והמסגרת זה עושה את שלו..
  • תודה רבה רבה עך כך התגובות..
  • וואי הרגת אותי עם ההערה על האנורקסיות

מהצד זה אולי נראה מפתה (איזו שליטה עצמית יש להן)

אבל תאמיני לי שהן עצמן לא רוצות בסופו של דבר להיות במקום הזה

זו הפרעה נפשית (מסווגת בספרי הפסיכיאטריה) והן פשוט במצב של אובססיה לגבי כל דבר שנכנס לפה, ובחרדות בכל הקשור למשקל

בקיצור, מצב לא נעים
  • בתור אחת שתמיד הייתה שמנה וניסתה הכל - רק "דיאטה קלאב" שעשיתי, שזה כמו שומרי משקל - עזרה לי להיות כוסית עללללללל (אבל באמת!!) ואז הגיעו ההריונות ודי הרסו לי את הכל......אבל אני יכולה לחזור לזה - ברגע שהבנות יגדלו קצת ואוכל לשחרר יותר את החבל - אני חוזרת לחדר כושר
    המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אין לי מושג אם זה עובד או לא...אבל בכללי לדעתי לא כדאי להשתמש בדברים האלה..כימיקלים וזה, סתם לא בריא..זו דעתי

אמא לשני מלאכים

• ליאת דיברה על 3 ארוחות ביום, אבל יש גם אפשרות נוספת. לאכול ארוחות קטנות יותר מ 3 פעמים ביום, ולא לדלג על ארוחת הבוקר!

מה שהסבירו לי זה שהגוף חושב שהוא בצום כשלא אוכלים שעות ארוכות ואז גם אם אוכלים משהו קטן הגוף שומר אותו ומערכת חילוף החומרים עובדת לאט. ברגע שהגוף מקבל אוכל במשך היום הוא "יודע" שהוא יקבל אוכל בהמשך ואז "קל" יותר לשרוף אותו ומערכת חילוף החומרים גדלה.
    לגבי הספורט, צריך לעשות 3-4 פעמים בשבוע 35 דקות בערך, וגם לפזר את זה במשך השבוע ולא יום אחרי יום כי הגוף צריך להסתגל ו"לנוח".
    חשוב לאכול חצי שעה לפני ההליכה פחמימה ואחרי ההליכה חלבון.

תלכי לדיאטנית ותתאימי לך תפריט. התפריט שלי למשל:
    בבוקר פרוסת לחם מחיטה מלאה (משביע מאוד) עם קוטג' ומלפפון אחד וקפה.
    ב10 יוגורט
    ב 12 עוד משהו קטן (אפילו קפה עם עוגיה)
    ב 14-15 ארוחת צהריים
    ב19 ארוחת ערב קלה (חביתה לחם ירקות...)

עם הזמן תרגישי שבעה יותר ותרדי במשקל למרות שנראה שאורכלים יותר.

בהצלחה מתוקה
  • עוד משהו כשעושים ספורט או הליכות, תדאגי שהדופק שלך לא גבוה מידי אבל גם לא נמוך מידי כי אז זה לא יעיל.
    בודקים דופק לפי משקל וגיל וקל למצוא אותו מתחת לסנטר בצד.
    סופרים 10-15 שניות בזמן ההליכה ובהתאם לזה מגבירים/מאיטים את הקצב.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה