למה למה אף אחת לא אמרה עד היום שהקומפי........... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכון למה שעד כה בדקתי,לכל הרמות ממש שיעמום אין מה לעשות שם. לא תורם כלום.
    זה הביזבוז כסף הכי אינפנטילי שיש- עלק משחק , למרות שעד היום לא רציתי בסוף התייאשתי סבתא קנתה לו ליום הולדת והאמת אני די
16 תגובות
עמוד 1
  • חח וואלה אין לי מושג אין לנו את זה אבל אני לא קונה צעצועים במאות שקלים כי בסוף מה שהכי מעניין אותם זה הגליל של הנייר טואלט
  • לנו עדיין אין, ובדיוק תכננתי ללכת לקנות לו מחר, בגלל שכמה חברים שיש להם ילדים בגילאים האלו המליצו לנו.
    אז תודה שסיפרת שזה משחק מעפן

• לאחותי יש את זה ואף פעם לא הבנתי מה כל ההתלהבות.

אני מעדיפה שהילד שלי ישחק במשחקים קצת יותר פעילים. יש לו את כל החיים לשבת ליד המחשב (במיוחד אם הוא יהיה כמו אבא שלו).

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • אין ספק שלגיל 3 זה כבר פחות מתאים.
    זה מיועד לדעתי לגילאים נמוכים יותר.
    מעין כבר לא נוגעת בו, היא קבלה בגיל שנה וחצי בערך (רכשנו ביד 2 ב80 ומשהו ש"ח) והיינו יושבים איתה בהתחלה, אח"כ עשינו לה עמדת מחשב בגןבה שלה והיא היתה משחקת או סתם בוהה עצמאית....

• בצדק שדעתך היא כך למרות שדווקא נתקלתי בתגובות די טובות לקומפי...אבל זה לא משנה את דעתי
    בחיים לא אקנה דבר כזה עבור גאיה
    דבר ממש אידיוטי...
    ממש חורה לי לקנות לילד כל כך קטן משחקים דרך המחשב
    מה עם להפעיל את היד, את הדמיון, את חוש היצירתיות

קיצר אני ממש נגד

כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא

נשיקות לירון וגאיה

• טוב את דעתי את כבר יודעת....
    נועם מאוד אוהב את המשחק "הבית שלי" ו"עולם החיות" בעיקר את השני, ולפעמים אפילו קורא לי לעזור לו...
    הוא אומנם קיבל את זה מתנה לגיל שנתיים אבל עדיין אוהב לשחק בזה....
    זה המשחק שבעצם לא נפתח לך אז ממש חבל.... זה אומנם לא כ"כ קשה או מסובך אבל יש סיפורים וצלילים ונועם מעסיק את עצמו יפה עם זה אז נוח לי....

• גם שחר מאוד אוהב את עולם החיות והבית שלי

את עולם החיות קניתי לו לא מזמן והוא דווקא אוהב ויושב ומשחק בזה יפה וזה באמת מעסיק אותו יפה מאוד

אם לא עובד לך תתקשרי לתמיכה שיעזרו לך חבל
    ---------------------------
    שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • אנחנו קנינו ליותם בגיל שנה והאמת הוא היה מהופנט לזה, היום קצת פחות אבל עדיין משחק ומתלהב.
  • גם אני הייתי בשוק למה כולם מתלהבים,,,,את שליו זה לא עיניין בכלל!!!!
    זה בקצב של צב אז לא היה לו אף פעם מעניין.
    ולכן לא קניתי,,,האמת שרציתי..כי כולם קישקשו על זה שזה מאוד מפתח את המוח ובלה בלה....אבל את צודקת 100 אחוז

לא התווכחתי עם כל האמהות שנורא התלהבו,,,כנראה שדביר ושליו מחוננים
    [url=http://www.glitterfly.com]

שליו שלי

• יפה שלי כמוני כמוך...
    אוריקי קיבל אותו עכשיו ליום הולדת שלוש - את המשוכלל שעולה 700 אן משהו כזה וזה פשוט כהגדרתך גג לילד המפגר.. אצלי כל הדיסקים נפתחים והכל בסדר.. אבל אל דאגה את ממש לא מפסידה! הכל דומה..
    אוי אומר לי "אמא מה הוא אומר לי אני יודע מה זה.. מה עושים פה זה בכלל לא משחק.."
    אז כן אנחנו מאוכזבים מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!
    הוא מתלהב מהענין שזה מחשב משלו אבל יושב אולי דקה ואומר לי משעמם לי לא רוצה יותר..
    ולגבי הענין אני הייתי נגד המחשב לדעתי כל חייו יהיה לו להתעסק ואני מעדיפה שישחק במשהו אחר אבל סבתא קנתה לו ואני לא ידעתי.. אז לא אמרתי כלום..

אורי ועדי
    עדידה סטודיו - מדריכה ומאבחנת התפתחותית לתינוקות
    כנסו לאתר www.adidastudio.com
  • זה באמת לא שווה את הכסף,
    למרות שלפעמים היא מבקשת ויושבת לשחק, לא יותר מרבע שעה, אבל גם זה הישג....
    "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים,
    בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים.
    ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת,
    מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."

• דיברתי עם התמיכה החצופים הכניסו 7 דיסקים למארז שקנינו ,מתוכם 3רק שמתאימים לגיל שלו 3-5 ,רק בשגלל שיש לנו ווינדוס 7 אז זה לא עולה, זה בפיתוח עכשיו להוציא בגירסא שתתאים הייתי ב
  • אני קיבלתי את זה שיום הולדת של גל בזמנו
    וראיתי שזה פשוט מיותר וזה הלך בזמנו למעון
    היום אני בכלל חושבת שלא צריך לחשוף אותם
    למשחקים במחשב, מספיק יש טלוויזיה ובגן אח"כ יש מחשב
    מצידי שיהיו כמה שיותר בגינה, אופניים, משחקי חבל,
    משחקים בחול, זה הדעה שלי לפחות, כמו שאני גדלתי
    שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר
  • אולי באמת זה לא מתאים לגיל 3....
    לעידן יש והוא אוהב אבל הוא בן שנה ו7...אבל כמו שאמרו, אין מצב שהוא יושב יותר מרבע שעה...
    לדעתי תחזירי
  • לקחנו בהשאלה לפני הקניה מהמשפחה כדי לראות אם כדאי לקנות, והחזרנו בידיעה שלא כדאי... הוא לא העסיק את עצמו עם זה ואין לי סבלנות לשבת איתו- מעדיפה לשחק יחד איתו בפאזלים, רכבות, יצירות וכו'...

אבל-
    בניגוד למה שאמרו פה, לדעתי כן כדאי לחשוף את הילד למחשב. זה מפתח, וחשוב בימינו... אני נכנסת איתו לאתר של הופ, ונותנת לו ללחוץ לבד על הכפתורים במחשב. חוצמזה הוא מתעניין לבד, וכבר יודע לפתוח את הכונן של הדי וי די לבד ולשים דיסק...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה