היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, לפי סימני הפרשה פוריה שהיו לי ביום שישי האחרון (לפני שבוע בדיוק) זיהיתי שזה יום הביוץ, שכבנו גם לפני וגם אחרי כדי לכסות את כל השבוע, כל 48 שעות!! ממש הקפדנו! היום הבחנתי שיש טיפה של דם על התחתונים שלי (סליחה אם מישהי נגעלת אבל אני חייבת לשאול) אבל זו הייתה ממש טיפה קטנה יש מצב שזו השתרשרות???????? יוווו מתי אפשר כבר לדעת? אני במתח נוראי, כרגיל! אבל אף פעם זה לא היה לי... מה אתן אומרות???
6 תגובות
עמוד 1
מקוים לטוב יכול להיות ובעזרת השם קלטת להריון ארוך משעמם וכיפי כאחד!
אלה, אני לא יודעת בדיוק אם להתעודד מזה או לא.. מתי אתן חושבות שאני יכולה לעשות בדיקה??? אין לי מחזור סדיר.. ולפי מה שנראה לי היה לי ביוץ ביום שישי שעבר ב-5.2 (אולי סטייה של יום אחורה או קדימה) אז אפשר כבר 14 יום אחרי? או לפני? מתי?
רק 14 יום אחרי ויותר. כי זה הכי בטוח. ואם את תיראי פס אחד אז תיכנסי לדיכי ןזה יכול להפריע להריון פוטנציאלי צעיר.