ציסטה בשחלה-הצילו-אין לי מושג מה עושים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי שכבר 4 ימים אני מתפטלת מכאבים החלטתי ללכת לבית חולים ושם לראשונה בחיי נחשפתי למושג ציסטה בשחלות.....הזריקו לי מורפין וזה לא הזיז בכלל לציסטה העקשנית, ,היא המשיכה להכאיב לי!!!!!
    השאלה הנשאלת היא..... זה מה שגורם לזה שכבר נפל לי פעמיים ובשאר הזמן אני פשוט לא מצליחה להקלט בכלל?
    האם זה קשור לעובדה שעד לפני 4 חודשים היו לי מחזורים של 29-31 ועכשיו הם פתאום 28-34????????? איך אפשר "לקלוע" ככה?האם זה אומר שאני בכיוון של שחלות פוליציסטיות?
    ועכשיו שזה זמן הביוץ שלי אני סובלת מכאבים.....כך הלך לו עוד חודש....

בבקשה תאירו את עיני
4 תגובות
עמוד 1
  • אז ככה - אם יש לך כאב בעקבות ציסטה זה עלול להיות TORSION, אני בטוחה שאמרו לך את זה. אני לא חושבת שזה גורם להפלות וזה לא בהכרח אומר שאת פולי ציסטית (פוליציסטית זה ציסטות קטנות)
    לדעתי ציסטה לא בהכרח מפריעה להריון, אך עלולה להשפיע על אורך המחזורים.
    אם כואב לך מאוד לכי למיון נשים.
    מקווה שלא מאוחר מדי
  • דוקא שמעתי על ציסטות כואבות שהסירו בגל חשש שיגרום לאי פריון.. אך לא ניראה לי שלהפלות.
    הן גם יכולות להות מוגלתיות ולגרום לזיהומים..
    אז ניראה לי עדיף לעשות ניתוח.. כמובן לפי המלצת הרופא.

החודש הוא החודש!
    בטוח!
    בהצלחה לכולן!!!
    אלה.

פייסבוק Ella Fridlin
    דוא"ל [email protected]
  • תודה בנות
    כבר הייתי במיון ונאמר לי שהיא לא מספיק גדולה בכדי להסיר אותה......
    אבל כל תקופת הביוץ הזו עברה עלי בכאבים איומים ומין הסתם לא עשינו כלום כך שהנה הלך לו עוד חודש..... ייאוש
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה